Duktig

Jag har sovmorgon idag och börjar inte förrän klockan ett. Har precis vaknat och ska få i mig lite fil innan jag går ner på gymmet en timme eller två - det blev inget av igår. Ciao!


Moneymaker

Sitter här med en coca cola och väntar på att mamma ska komma hem så att vi kan äta. Sen ska jag börja packa för ikväll åker jag till pappa. Men innan dess ska jag hinna träna och träffa Nenad...

Imorgon ska jag och Vicki söka jobb. Har jobbat innan på Kahls med Nicole och fick ganska bra betalt. Kanske söker jag där igen. Kommer då bara jobba under helger och någon dag i veckan då jag slutar tidigt. Tisdagar och torsdagar är bra alternativ. På fredagar slutar jag dock tidigast men vet inte om jag har lust att jobba på en fredagkväll. När ska jag ha tid för pojkvän, vänner och fest. Hm... 

Idag lyssnar jag på den här..

.. jättegammla låten:


Mission impossible

Jag är i behov av ett besök hos frisören men jag får vänta tills första lönen trillar in om en månad. Då vill jag se ut såhär i håret:


Mat mat mat

Ibland är det svårt med fantasin när det gäller maten. Ikväll skulle familjen äta tomatsoppa med pasta och varma mackor vilket innebar att jag fixade min egen middag. Det blev en plocktallrik med en avocado, en klick keso, en klick cremefraiche, ett kokt ägg, en morot och en skål med filmjölk och kanel. Det låter kanske inte så mycket men jag blev proppmätt! Det är det som är så jäkla bra; jag är verkligen mätt nästan hela dagarna och slipper mina annars så irriterande blodsockerfall. Det enda jag saknar just nu är faktiskt frukt!


Sitter iaf här och dricker en stooor kopp kanelte och knaprar på mandlar. Är skönt trött efter några timmar i stan där jag och Vicki dels var och hämtade min klänning jag lagt undan och dels strosade runt i affärer och hittade alldeles för mycket fint... Aj aj aj! Farligt!


Har precis lagt på luren efter att ha snackat med Vicksan och nu ska jag slå en pling till Nenad. Sällskapssjuk var det ja.


Baby

You can't hurt me anymore


Because everything


Is already done


Just trying to forget


How you used to make me feel


Release me.


Frukost


(Fil med linfrön och tinade blåbär, kaffe med mjölk)


Sämre än sämst

Ursäkta för dålig uppdatering men är bara så fruktansvärt trött hela tiden. Orkar ingenting. Försöker tänka positivt men det hjälper inte. Imorgon är det skola som vanligt och jag måste upp tidigt. Ska (måste) lägga mig tidigt ikväll också så att jag orkar gå upp imorgon och orkar hålla mig vaken på alla lektioner. Vilket jag inte ofta brukar göra. Haha. Dålig vana, jag vet. Klockan är nu snart halv elva och är redan på gränsen till för sen läggdags, kan man lugnt säga!

Jag ska lägga mig nu men innan dess vill jag bara berätta att jag snackat i telefon med Vicki för en stund sen och kom fram till att vi måste träffas imorgon - efter skolan. Det var allt. Natti.

Bra skit!

Igår satte jag, Jessica och Steffy oss på bussen till kronprinsen, gick hem till Nicole och hennes studentrum dit även Ems och Elinor kom. Det som började som en oskyldig myskväll med godis och catching-up-snack slutade i fylla och utgång. Eller iaf planer på utgång.

Jag var helt galet trött efter sömnbrist och en tuff dag men blev påtvingad ett glas Berocca och en stor kopp kaffe och sen var jag på g igen! Eftersom det var klydd med studentleg etc kunde vi inte hänga med ut till Lund så jag och Jessica tänkte köra på impulsutgång i Malmö istället. Vi tog bussen från kronprinsen vid halv tolv, hoppade av i stan, jag tog bussen hem och bytade om till kortkort och högklackat och cyklade hem till Jessi. Bättrade på sminket och pimplade på vin alldeles för snabbt. Marccus kom också dit och plötsligt hade timmarna sprungit i väg, klockan var tre och vi insåg att det inte skulle bli nån utgång. Dock hade vi fruktansvärt trevligt!


Den här dagen har jag spenderat i sängen. Förutom när jag var nere och köpte kebabtallrik. Utan pommes såklart - jag går ju fortfarande på LCHFdieten (och det bästa av allt är att jag faktiskt får äta sånt skit). Eftersom jag har haft tre vita veckor på rad och i princip bara gått i skolan och pluggat var det absolut värt att må som jag har gjort idag.


Puh!

Sitter här med en banan och ett stort glas mjölk och är helt slut i armar och axlar efter ett pass på gymmet. Saknar fortfarande konditionen men som sagt; det är bättre än inget. Nu ska jag duscha, smörja in mitt knä med Voltaren, göra mig iordning och ringa Vicki och sen ta mig in till stan för att möta upp Nic och Steffy.

Puss på denna dag.


Godnatt bloggen

Det blev ingen utgång för mig ikväll, nej. Istället har jag umgåtts med Nenad och pratat och myst i sängen. Han gick för en stund sen och nu sitter jag här ensam och trött. Ska tvätta bort mitt smink och sedan sätta på en film som jag kan somna till. 

Jag har inga planer för imorgon så jag tar dagen som den kommer. På söndag ska jag i alla fall träna. Det måste jag och kanske joinar Patricia mig. Vore trevligt och skönt om vi träna tillsammans. Just like the old times! Hehe!

Friday I'm in love

Kom precis hem från skolan och har sluppit ta bussen, både fram och tillbaka. Detta på grund av min älskade pojkvän som tog sig upp på morgonen för att köra mig (fast än han hade studiedag!) och sedan hämtade upp mig. Vad mer kan man begära av sin kille. Inte mycket.

Nu är det i alla fall helg och sorligt nog har jag inget planerat. Kanske ska på fest med tjejerna ikväll, inget är bestämt än men vi har pratat om det. Så får se hur det blir med den biten. Annars dycker det säkert upp något annat under dagen. Eller vad säger ni? Vad ska ni hitta på ikväll?


Favvolåten just nu!


Skinny bitch

Hola! Det är väl torsdag idag? Jag är sjukt förvirrad gällande dagarna. Har precis kränkt i mig en stor kebab pizza eftersom jag nu ett tag framöver tänkte köra LCHF-dieten. Det lär väl sluta med en vecka som alla andra gånger eftersom jag tröttnar så lätt, men jag tänkte iaf ge den ett försök.

På tal om dieter och sånt borde jag väl (precis som resten av bloggvärlden) ge mig in i den pågående vikthetsdebatten... Det kanske kommer ett inlägg om det snart - just nu känner jag mest att Blondinbella är en lillgammal moraltant. Därmed inte sagt att det är rätt att dela ut sjuka svälttips i bloggen, men ja.
 
Nu ska vi inte snurra in för mycket på det där. Jag ska ta bort mitt smink, ta mina vitaminer och sedan placera mig framför tv:n. Har haft en konstig känsla i magen idag, precis som om jag har glömt någon eller något men jag kan inte komma på vad! Hm.


Gammal?

Puh. Hemma från skola och seg i huvudet. Jag och Nicole stannade kvar längre efter skolan på grund av att vi var back med vår presentation i SO och hade för att vara ärlig inte ens påbörjat; nu har vi däremot kommit en bit och hittills är faktan klar, bara powerpoint och frågeställning kvar och lite annat.

Igårkväll gick jag hem till Jessi. Vi myste i soffan hela kvällen och babblade på som aldrig förr. Efter diverse samtalsämnen kom vi fram till att vi faktiskt börjar bli vuxna... Hjälp. Tex innebär kärlekstrubbel inte längre att vara olyckligt "kär" i snyggaste killen i klassen - utan mer i stil med om man ska bli sambo med sin pojkvän eller inte. Fast jag med mitt "kärleksliv" hänger väl mentalt kvar på lågstadiet. Haha. Usch nej, nu ska jag vara tyst.


P.S Hittade ett fint citat hos Shecity:


"LIFE ISN'T ABOUT WAITING FOR THE STORM TO PASS,

IT'S ABOUT LEARNING TO DANCE IN THE RAIN".


Just det.


Önskelistan fortsätter:



Smycken (gärna något i silver eller vita pärlor)


Pengar (tråkigt men sant)



Svart eller vit fuskpäls från Pinky


Klänning från Asos

Kära familj...

.. och släkt, här har ni min önskelista!

En tubbikini från Victoriassecret


En yorkshireterrier


En ny iPod nano i rosa, svart eller silver


Lancômes mascara Hypnose

Doftljus

 
Påslakan (gärna svart/vitt/grått)


Presentkort (.. på allt från Gina Tricot och H&M till Lagerhaus och IKEA)
 
 
Taklampa från IKEA (se ovanstående)


Lovely Tuesday

                                                   Greenday - Holiday

Den här låten på högsta volym får mig på bra humör! Nu ska jag trycka in iPodlurarna och cykla till skola. Ikväll blir det nog middag med Jessi :) Ciaaao!


Energiladdande

 

Dj class ft Trey songz - The ish

Ah! Nu har jag duschat och skrubbat hela kroppen och känner mig som en ny människa. Äter vindruvor, dricker kanelte och ska snart bädda ner mig i min gosiga säng och läsa tills jag somnar. Imorgon är det tisdag, vilket betyder skola och massor av plugg.


Lugn helg

Hej mina kära läsare!

Vad har hänt sen sist? Inget speciellt egentligen. Igår och idag har jag bara tagit det lugnt och vilat upp mig. Var på gymmet igår förmiddag och körde lite situps, rygg- och armövningar eftersom jag som sagt måste vila knäet. Lite jobbig omställning eftersom jag annars tränar främst kondition - men bättre än inget.


Sedan hämtade Assad upp mig. Vi körde ner till Höllviken för att hämta upp några av hans kompisar och sedan tillbaka in till centrum för att hämta Vicki och Hanna och slutstation hem till Jessica. Där rökte vi vattenpipa och chillade som bara den... Omar lärde mig och Vicki att göra rökringar. Nu är jag minst sagt grym!


På kvällen blev det middag med la familia här hemma hos pappa och sedan tog jag bussen mot Kina (haha). Till Nenad alltså. Vi såg en konstig sciencefictionfilm (inte mitt val...) och gick ut med hans söta hund i regnet. Inatt sov jag fruktansvärt bra (till skillnad från natten innan) och vi vaknade utvilade efter 12 timmars sömn. Låg i sängen halva dagen, pratade, åt och tittade på ännu mer film. Otroligt skönt med såna dagar ibland.


"You think I can't do better?

Ha, I already did!"


Jag håller på att bli galen!

Sjukt pigg av sockerkicken från godiset. Sjukt rastlös. Gör situps och lyssnar på musik. Tänker alldeles för mycket. Röker. Läser bloggar. Skriver onödiga sms. Tittar på en kass film. Bläddrar i en tidning. Borstar tänderna tre gånger.


Grym låt!


Britney Spears - Kill the lights

Dry your eyes

Jag har ätit alldeles för dåligt idag så nu sitter och knaprar på knäckebröd med ost i väntan på att maten ska bli klar. Sedan ska jag sluta tycka synd om mig själv och göra det bästa av situationen = njuta av en god middag, köpa ett paket Ben&Jerrys, mysa med pappa och Elena och titta på en bra film.


Sen borde jag börja lyssna mer på Vicki också. Jävligt klok kvinna det där. Vilken tur att hon är min bästis också. Hihi.


Kass kvalité- och posebild från nyår.


Något är fel

Skulle egentligen hem till Nicole och festa med Vicki, Jasmin, Nenad & c/o. Jag hoppade in i duschen, fixade smink och hår, tog ett glas vin, lyssnade på britney och var sjukt glad att äntligen få träffa alla mina vänner samlade.

Nu sitter jag här, fortfarande fixad, men med en enorm trötthet och en enorm ångest. Vet inte ens över vad. Det här går inte längre, jag känner inte igen mig själv. Från att vara hur glad som helst kan mitt humör sjunka på en sekund och jag vill bara lägga mig ner under täcket och gråta. Ska nog halsa resten av vinet och försöka somna. Jag är inte trött men känner att jag måste lugna ner mig själv och kanske hjälper lite extra sömn. Inte vet jag?


Gaaah

Vilken jävla dag. Gud måste hata mig. Allt som kunde gå fel gick fel. På riktigt alltså. Haha. Jag har inga ord. Kanske lika bra att jag går och lägger mig så att den här dagen ska ta slut?


Quality time

Kom precis hem från min underbara dejt med min underbara Vicktoria och det var nästan på tiden att vi träffades (utanför skoltid). Jag blir alltid så glad efter våra långa samtal och råd till varandra. Det känns som om alla bekymmer bara försvinner så fort vi är. Jag menar quality time med min bästa vän + en saftig planksteck. Har jag kommit till himlen?

Nu ska jag ta bort mitt redan utkletade smink och sätta på en ansiktsmask som ska vara på i tjugo minuter och tydligen lukta mango. Men jag öppnade den nyss och jag känner ingen mango doft över huvud taget. Haha. Jag känner mig så lurad. 

Just det. Jag måste förhöra min syster ikväll också. Hon har ett matteprov imorgon och jag är ju så jävla duktig på matte. Eller inte.

Buhu

På senaste tiden har jag bara fått mindre och mindre bloggläsare och vet inte hur jag ska göra för att få mer. Några tips eller saker som ni tycker jag kan bättra mig på? Jag uppdaterar ju ändå ganska ofta och jag skriver ju om lite allt möjligt. Men det kanske saknas något, inte vet jag. Det enda jag vet är att min design på bloggen suger och jag är inte så bra på att fixa sånt så kommer antagligen alltid se ut så här.


Vadå lat?

Jag är jättehungrig men orkar inte resa mig från datorn. Haha. Ska nog ut och äta med Vicki förresten. Vi pratade om det innan och isf är jag sugen på Planksteck - mums vad gott.


Far, far away

Sitter här och tittar på resor till b la Madrid. Fick nyss ett sms från min (äldsta-) syster som ligger vid poolen på Kanarieöarna just nu. Men jag är inte bitter. Bara JÄVLIGT sugen på att åka utomlands igen! Hade jag haft tillräckligt med pengar så hade jag åkt direkt, sagt hejdå till skolan, vänner och familj och bara dragit iväg nånstans där det är varmt. Fucking vinter. Jag vill t.o.m bo utomlands och med det menar jag USA närmare bestämt New york.


Solariumfreak

Som ni vet så började inte dagen så särskilt bra, men det blev en vändpunkt när jag träffade Nenad och jag kan ärligt säga att jag inte haft en så här bra dag på länge.

Nu ska jag hoppa ner i sängen och läsa klart min sista GG bok, har läst ut alla böckerna nu. Men det har tagit mig flera år så jag är ingen aktiv läsare. Haha. By the way jag är skitbrun nu. Solade "bara" i 24 minuter och det är lite jämfört med hur länge jag annars brukar sola. Vi snackar om en timmes tid typ. Galen - i know.


Evigt tjatande

Jag saknar älskling Nenad. Har inte träffat honom på några dagar nu. Känns jobbigt. Men ibland kan det vara skönt att vara ifrån varandra ett tag för då hinner man sakna och längta efter varandra också.

Hm. Jag förmodar att ni är ganska trötta på mitt jag-behöver-träffa-min-pojkvän tjat. Så jag ska försöka sluta babbla om honom och fokusera mer på de intressanta sakerna. Kan i alla fall berätta att jag ska träffa honom ikväll men först måste jag hinna plugga, sola och äta. Hej så länge!


Otursdag med stort O!

Tre orsaker till att jag hatar denna dag:

      1.    Gick på utflyckt med klassen i S K O G E N. Behöver jag säga mer?
      2.    Fick varm kaffe över hela mig och min vita tröja blev helt förstörd
      3.    När vi skulle hem kom vår buss försenat så fick vänta en timme extra (och jag som
             inte trodde dagen kunde bli värre)


Dessa kommentarer alltså...

.. vissa helt obegripliga, vissa spydiga, vissa snälla och alla nästan alltid anonyma. Det är hur som helst kul att ni tar er tid!


P.S Vem är kärleksförklaringen ifrån..?


Lights will guide you home

Igår cyklade jag hem till min faster direkt efter skola. Var trött och mosig men fick en god middag bestående av cannelloni (mmm!) och till efterrätt citron&marängtårta. Gav presenter till henne eftersom hon fyllde år och fick själv en försenad julklapp från min lilla kusin.
 

Nu ska jag börjar göra mig i ordning och gå och handla lunch och lite andra grejer till utflykt med klassen.




Coldplay - Fix you

Fucking knä

Godmorgon! Här sitter jag med en kopp kaffe. Pappa har precis kollat på mitt knä som har börjat spöka igen. Jag har en jävla inflammation i en sena som inte vill ge med sig och som kommer tillbaka varje gång jag tar en promenad eller börjar träna. Nu ska han prata med sjukgymnasten på sitt jobb och jag ska få börja med en "kur" som innebär smärtstillande gel, ingen träning, vila, korta försiktiga promenader och övningar.


Fruktansvärt drygt eftersom varje gång jag försöker komma igång med träningen så blir det såhär. Men jag får väl lyssna på honom denna gången och verkligen vila så att jag blir av med det en gång för alla...


Söndagsmys på hög nivå


Såhär såg det förresten ut hos mig igår; mina fluffiga mysstrumpor, tidning, godispåse och kuddar. Har ändrat om rummen också, både hos mamma och pappa - med nya saker från IKEA och jag blev faktiskt super nöjd.

Var är motivationen?

Jag har sovit 11 timmar inatt och precis laddat med havregrynsgröt och kaffe. Ändå känner jag mig inte alls motiverad inför träningen. Men jag måste komma igång ordentligt nu eftersom jag lagt på mig ett x antal kilo sen jag var i Madrid. Ångest. Det blir säkert bra när jag väl är där (intalar jag mig!). Till sommaren ska jag hur som helst vara fit igen - BEACH 2009 here I come!


<3

Snokade runt i andras bloggar och såg att Jessica skrivit ett jättefint inlägg till mig om vår vänskap. Blev helt rörd när jag läste det, t o m så att jag fick tårar. Men ja, vad ska man säga? Du är för underbar. Vet inte ens om jag förtjänar en så bra vän som dig, du finns alltid där och stöttar en. Vi kan gråta, skratta, berätta hemligheter, vara förvirrade, målinriktade och stöttande tillsammans. Jessica Gall, I <3 U!


Ett ord:

S L I T E N. Förstår inte vad jag tänkte när jag åkte med mamma till Ikea en söndag med bakfylla och tre timmars sömn i bagaget. Haha. Dum i huvudet. Vi fick i alla fall köpt lite saker till mig; taklampa, korgar, väckarklocka, ljusfat etc.


Jag har grubblat, grubblat och grubblat hela dagen. Ikväll ska jag sitta hemma och bara ta det lugnt. Kanske ringer Vicki och pratar med henne en stund, jag behöver råd. Vet verkligen inte vad jag ska göra.

Nu ska jag möblera om lite i rummet och sedan skynda mig och packa mina saker för om en trekvart ska vi åka hem till pappa där den delen av familjen väntar med nylagad lasagne. Mmm!


Vad händer?

Nu har mamma lurat med mig till Ikea och jag har precis skickat ett asjobbigt sms. Inte för att de sakerna har med varandra att göra, men ja. Måste in i duschen nu. Ikväll vill jag bara ta det lugnt.


Dagen efter

Jag vaknade imorse med huvudvärk och smärtor i magen. Iofs ingen skräll eftersom jag var ute igår och det alltid blir såhär dagen efter men idag trodde jag faktiskt att jag skulle få slippa det. Tydligen inte.

Hur som helst hade jag en sjukt trevlig kväll igår och vi kan väl sammanfatta den såhär:

  • Jag och Vicki gick tillsammans hem till Emma som hade fixat en tjejkväll. Mys!
  • Vi åt tacos (som är standard mat för våra tjejkvällar).
  • Spelade singstar för första gången på länge och kom fram till att jag fortfarande suger lika mycket.
  • Kollade på filmen World Trade Center och grät en skvätt.
  • Sedan blev det för mycket alkohol för min del - så jag spydde upp all tacos.
  • Efter gick vi ut och promenerade genom stan och sjöng olika låtar från singstar. Haha.

Så här ser en härlig lördag ut i mina ögon (förutom kräk-delen!) och jag älskar mina tjejer mest.


If you liked it then you should have put a ring on it


Jobb i 2 dagar!

Hittills har jag hunnit städa och damma rummet, träna och jobba. Nu undrar ni ju vad jag menar med jobba eftersom jag inte har ett jobb. Men så här ligger det till Patricias pappa erbjöd henne att jobba på hans restaurang i 2 dagar (idag och imorgon) och hon fick då ta med en kompis och valde mig. Där har jag alltså spenderat min eftermiddag och fick ganska bra betalt för att bara ha jobbat i 5 timmar. Imorgon kommer vi jobba lite längre. Det betyder då mer pengar och mer shopping.

Nu: duscha (luktar svett blandat med mat, fräscht!)
Sen: Äta middag med familjen
Ikväll: Ut med tjejerna och göra något jag inte vet än


I'm busy living

Gott folk, nu är det nattedags för mig. Uppdaterar imorgon, förhoppningsvis bättre än vad jag gjort den senaste tid. Har fått några klagomål men jag lovar att skärpa mig. Har bara haft så fullt upp de här dagarna - ni vet mina och Patricias träningspass, de kräver mycket tid och energi. Ingen bra ursäkt men ändå. Nu somnar jag nästan vid datan. Godnatt.

Impulsköp?

Efter skola åkte jag in till stan för att se om jag kunde hitta något fint. En dum tanke eftersom jag alltid lyckas få med mig något. Har lite ångest nu, jag köpte ju så mycket kläder i Madrid. Men som ni alla vet så får kläder mig alltid på bra humör. No mather what.

Här kommer delar av resultatet från min tröstshopping:









Punktform är bäst ibland

  • Bloggen krånglar.
  • Min mamma fick mig att gråta nyss.
  • Jag har sömnbrist och ska gå och lägga mig tidigt idag.
  • Min andedräkt stinker vitlök efter middagen. Mmm.
  • Ikväll har jag ätit Ben&Jerrys och kollat på Blondinbella i Let's Dance.
  • Imorgon blir det först träning med Patricia och på kvällen blir det utgång med brudarna.

  • S(k)ola

    Första dagen i skolan och redan mycket läxor. Vem är förvånad? Inte jag iallafall. Måste sätta fart med pluggandet redan idag, men först ska jag besöka min gamla goda vän, nämligen solariumet, det var ju ett tag sen nu. Hehe.

    Har förresten tänkt sjukt mycket på att det är 2009 nu. Nytt år. Ny start. Detta året ska bli bra (det kan fan inte bli värre än 2008) och jag börjar redan planera. Äntligen börjar jag skapa lite tankar om hur jag ska leva mitt liv istället för att bara vänta på att någon ska kasta en möjlighet i huvudet på mig. Det gäller bara att ta tag i saker själv. Det kommer bli bra det här.

    Vänskap

    Vart ska jag börja? Det finns så mycket att säga om dig och mig, vicki. Du är min bästa vän, du finns alltid där för mig och jag alltid där för dig. Jag kan berätta exakt allt för dig, för jag vet att du aldrig skulle knasa. Vi har gått igenom så mycket tillsammans och det finns INGET vi inte vet om varandra. Våra minnen tillsammans är helt sjuka och oförglömliga.

    Det var med dig jag första gången blev full och spydde och testade röka och snusa.  När vi åkte utomlands tsm festade vi i princip varje dag och vi såg en sån skithet kille som båda två blev kära i. Vi började bråka om vem som skulle få honom etc. Vi har gjort så mycket sjuka saker tillsammans och än idag gör vi sådana saker, även om vi ibland får ångest efteråt, haha. Du är min solstråle! Jag älskar dig mest.


    VARNING: detta är en mycket gammal bild på oss.


    Krämfärgat.. love it!

    Vi målade om hela mitt rum idag och påbörjade Leylas, men mer än så hann vi inte. Har alltså alla rum kvar (förutom mitt och toaletterna, som inte ska målas om). Mitt rum är alltså numera krämfärgat och den babyrosa färgen är borta, thank god. Förstår inte hur jag kan ha stått ut med den sålänge, inte för att jag hatar rosa men den babyrosa färgen passar inte till en snart 17-årig tjej. Leylas rum kommer målas i samma färg som mitt.

    Efter det gick jag till ICA för att köpa blandfärs till Vicky, som skulle laga tacos åt oss. Olyckligtvis är hon inte så begåvad i köket, så jag fick ta över. Det blev ändå gott (surprise!). Senare kom älskling Nenad och Assad. Vi tog lite av Vickis mammas vin, hoppas bara inte hon märkt det. Haha.


    Still going strong

    Åh vad jag är glad idag. Vi var inte jättesugna på att gå och träna men kämpade oss ändå ner och kom fram till att det faktiskt är bra att ha en träningskompis så att man kan peppa varandra. Speciellt när man är så bra vänner och känner varandra så pass bra som vi gör. Jag älskar min Patricia.


    Nu har jag ätit havregrynsgröt och duschat och varit nere på Systemet och Lindex. Köpte vitt vin eftersom det blir utgång med brudarna på lördag och på Lindex skulle jag bara in och köpa lite smink men fick även med mig två söta t-shirtar. Ni får se sen!


    Nu ska jag och Leyla promenera hem till mamma och sätta igång med målandet. Kommer dock inte hinna klart idag. Mitt rum ska antingen målas i benvit eller lite mörkare krämfärg. Det kommer bli skit snyggt!


    Egogirl

    Jag har kommit fram till att jag just nu måste fokusera på mig själv, göra det jag vill och mår bra av. Unna mig själv saker och bara göra det som känns rätt. Det kan vara en sådan småsak som att jag iförrgår köpte med mig mitt gamla favoritte hem från Kahls, eller att jag nu ska gå och träna med min kära Patricia. Eller att äta middag i sängen framför en tecknad film, lyssna på min favoritlåt på högsta volym, ligga kvar i sängen halva förmiddagen osv osv...


                                                                   Dagens planer är för övrigt:

    - Träna och basta med Patricia.
    - Duscha och äta.

    - Gå till Systemet samt Lindex.

    - Gå hem till mamma med Leyla och måla om alla rummen (hoppas hon inte läser det här för det ska vara en överraskning).

    - Umgås med Vicky och Nenad.

    - Handla ingredienser till min favvosmoothie (blåbär, banan, kiwi).


    Igår kväll



    Älskling kom till mig och sedan drog vi ut en stund med Vicky och Moin. Jag var jättehungrig så vi stack till McDonald's och jag fick trycka i mig en hamburgare snabbt för sen skulle vi hem till Yasir och där var jag till halv 2 sen blev jag trött. Så nenad körde mig hem. Han sov hos mig men gick hem tidigt imorse eftersom han skulle träffa nån kompis eller något och jag fortsatte sova tills nu, haha.

    Förresten jag har massa bilder på mig och Nenad tillsammans har bara inte lagt in dom här i bloggen så det får bli en enskild bild på oss. Inte lika kul, men orkar inte ladda upp.

    Planering är bra (ibland)

    Jag och Patricia gjorde upp en plan igår på hur vi ska gå ner i vikt och komma i bättre form. Detta schemat kommer vi att följa i två veckor och jag hoppas på goda resultat. Jag kommer alltså inte bara spela fotboll, gå på dans och träna på gymmet utan även gå på spinning. Skitbra eftersom man blir så pushad där hela tiden. Det behöver jag! 

    Kvällen spenderades hemma hos Steffy med Patricia, Vicky, Nicole och Drita samt några andra pratglada människor. Vi spelade klädpoker och jag skulle såklart få sitta i BH och trosor (sån jävla tur att jag hade mina fina underkläder iaf). Nu väntar jag på middagen och sedan ska jag ut och träffa Nenad. Nice.

    Att blogga

    Något jag fascineras över är hur stor en bloggare faktiskt kan bli bara på att skriva om sin vardag och det som hör därtill (vilket de flesta faktiskt gör). Tycker vi svenskar verkligen att det är så intressant att läsa vad någon annan köpte på sin senaste shoppingrunda eller åt till frukost imorse? Tydligen! Exempel på detta är Kenza och Blondinbella som båda är två sjuttonåriga stockholmsbor som lever sina liv med kompisar, skola, shopping, festande, kärlek, familj, träning och allt vad det nu kan vara.


    Visserligen är Kenza modell och Blondinbella relativt framstående både inom MUF och som egen företagare - men ändå. Bortsett från detta tror inte jag att deras liv skiljer sig mycket jämfört med andras i samma ålder.  Hur kan det då komma sig att flera tusen dagligen intresserar sig för att följa deras liv? Är bloggar överskattade eller vill man kanske bara stilla sin nyfikenhet genom att få en liten glimt av hur någon annan har det?


    Och jag ska verkligen inte säga något. Jag läser själv alla de där bloggarna; allt från Blondinbella och Kenza till Katrin Schulman och Engla. Jag kan inte riktigt svara på varför, men det kan på nåt sätt jämföras med en slags serie eller såpa som man "bara" måste följa för att se vad som händer härnäst. Vad tycker ni?


    Workout

    Dagen började med att jag vaknade hos Nenad, tittade klart på filmen vi satte på igår, åt frukost och sedan stack jag in till stan för att köpa en tröja jag velat ha jättelänge och nu snart ska jag ner och springa på gymmet. Har gått upp minst 4 kg under resan. Dessutom drack jag mycket alkohol och det är mycket kalorier i det. Låter konstigt, men det är sant. Jag och Patricia ska styra upp ett tränings schema tillsammans och det ska vi följa i två veckor - med slutligen bra resultat. Sååå duktiga vi är.


    Minnen

    Denna låten spelades på alla restauranger i Madrid. Jättegammal låt men tydligen fortfarande väldigt populär där. Minns när jag och Steffy alltid låg i min säng med varsin hörlurare i örat och spelade denna låten om och om igen. Vi tröttnade aldrig heller.

    I alla fall det jag ville få sagt är att när denna låten första kvällen spelades fick jag en flashback från de dagar vi ALLTID lyssnade på den. Lite töntigt men vadå. Saknar att vara liten ibland. Allt var så mycket lättare då och vi tjejer är inte lika tajta längre. Alla har blivit sämre på att höra av sig och vi träffas inte allihopa så ofta längre (ett undantag är resan!) men jag vet liksom inte hur jag ska göra för att det ska bli som förr. Den stora frågan är dock om det finns något jag kan göra? Vi får aldrig splittras! Det är en sak som är säkert. Jag älskar mina tjejer och inget ska komma imellan oss. Jag är iofs jätteglad för resan vi gjorde ihop nu. Så kul har jag inte haft på en väldigt lång tid.

     
    Aventura - Obsesion

    Jag glömde säga

    Det blev en hel del shopping i Madrid också - i alla fall för min del. Köpte väldigt mycket från Gina Tricot som även finns i Malmö ju och sedan köpte jag två svarta väskor varav en fin- och en vardaglig väska. Mycket tröjor, tunikor, klänningar, kjolar, toppar och linnen köptes. Även smink, skärp och parfymer. Ett par högklackat och två par stövletter fick jag också med mig hem.

    Ni ser ju själva att det blev en aning mycket handlande också. Haha. Shopping på dagarna och party på kvällarna - det är väl så det ska vara? :)


    Sitter hos pappsen

    Har nyss ätit en riktigt god middag med pappa, styvmamma och syskonen, men dock inte i närheten av madrids så sjukt goda mat. Mums, säger jag bara! 

    Igår åt vi på en restaurang, Galesi och jag kan garantera er att deras biffar är bland de godaste som någonsin gjorts. Om ni åker till Madrid måste ni leta upp den restaurangen, ligger i centrum så det borde inte vara så jättesvårt att hitta. Testa deras biffar med pommes och bearnaisesås. Ni lär inte ångra det. 

    Jag har inte träffat min älskling än. Bara snackat i telefon i ca tre timmar. Haha. Men ska snart sticka in till stan och träffa Jessica, som tyvärr inte kunde följa med till Madrid och mysa lite med henne. Senare hem till Nenad och förmodligen sova där. Fattar inte hur jag orkar vara så aktiv när jag precis kommit hem efter flera timmars taxi, båt, tåg och flygresa. Herregud, jag är helt sjuk i huvudet. Imorgon måste jag vila ut.

    Tillbaka i Malmö

    Hur känns det att vara tillbaka här då? Jag trodde aldrig jag skulle säga detta... men det känns jätteskönt. Nu blir det bara att ta det lugnt framtill torsdag då skolan börjar! Har aldrig varit så här trött förut, nästan så att jag faller ihop snart.

    Vi har haft kul och jag är super nöjd med hur allt blev, trots iskalla vädret. Och jag har troligtvis besökt varenda en av Madrids nattklubbar minst två ggr. Mycket festande med flicksen alltså! Folket i Madrid lär glömma oss sent. Vi fick t o m smeknamnet "barbies" bara för att de tyckte vi hade dockansikten (?!). Dockor är det sista jag vill likna, men de menade det som en komplimang så det var ju gulligt, haha.

    Nu ska jag snart hem till pappi och vara lite social med honom. Kanske berätta om resan och lite annat. Om jag orkar så sätter jag in bilder från resan sen. Det finns miljontals bilder och vissa är helt sjuka. Ni vill inte ens veta vad jag menar med det. Usch. Ikväll ska jag sova hos Nenad - lugn hemmakväll och inget annat. Fan vad jag saknat min baby!!!!


    RSS 2.0