I'll fly with you

Finns det något bättre sätt att starta dagen på än med kärlekssms från sin underbara pojkvän? Jag tror inte det va! Mitt humör är på topp och jag längtar till på torsdag då jag och Assad ska fira en månad tillsammans!


(Som oftast när det gäller youtube; strunta i videon - remixen är grym!)


Kärleksmums

Godmorgon!


Jag sitter och äter grapefrukt och funderar starkt på att stanna hemma från skolan och sova ut (har inte fått någon sömn på flera nätter i sträck nu). Känner verkligen hur trött jag är. Men måste till skolan eftersom vi ska förbereda saker inför imorgon. Och på tal om morgondagen så skulle jag ju egentligen bakat kärleksmums igår fast mamma sa att de inte skulle vara så fräscha då så vi ska baka ikväll istället. Har ett jättebra recept!

Nu måste jag göra mig iordning (föna håret, sminka mig, röka en cigg, dricka en kopp grönt te, lägga tvätt i tvättkorgen, borsta tänderna bla bla bla...).


Snokande

Mina läsare har mer än fördubblats de senaste dagarna och det är jätteroligt! Ibland "glömmer" jag nästan att folk faktiskt läser här, haha. Vissa avslöjar sig dock utan att tänka på det ibland - inga namn nämnda ;) Mamma är i alla fall en trogen läsare och hon står för det, till skillnad från vissa andra som ska leka coola och inte bry sig för mycket om mitt liv när de uppenbarligen gör det. Och jag håller med; det är ju ett lätt och roligt sätt att "hålla koll" på andras liv utan att de får veta. Däremot (om jag utgår från mig själv) är det mycket som aldrig nämns i bloggen av en eller annan orsak. Men det är ju det som gör det hela lite spännande - visst?!


Nu ska jag sluta ordbajsa och bege mig till solariet för att hinna ikapp alla som stekt i den riktiga solen i helgen.



Bang bang


I-landsproblem

En runda i stan med Nicole får en alltid på skratthumör no mather what! Hon är den mest optimistiska människa jag känner - med ett ständigt leende på läpparna. Och det smittar av sig, tro mig...

Nu är jag hemma och har massor to do's på min lista. Först och främst måste jag dammtorka och dammsuga mitt rum som inte har städats på mer än en vecka och (fortfarande) packa upp mina jävla grejer. Sen måste jag baka en hel del också till på onsdag då vi firar 10 års jubileum på vår skola. Och sist men inte minst måste jag plugga till mitt I-land U-land prov jag har imorgon.

Helst av allt vill jag bara slippa alla måsten som finns här i livet och lägga mig på en filt i gräset och njuta av solen. Iofs har jag fått lite sol på mig idag (så jag får tänka positivt som Nicole hade sagt).

Friendship

Idag skickar jag lite extra kärlek till min Vicktoria "Katten" Grekow!


Vad blir det till lunch?

De senaste dagarna har jag och Nicole (och även Vicki brukar hänka på men hon är sjuk idag) stuckit hem på lunchen för att laga egen mat här hemma. Har aldrig varit så förtjust i skolmaten och därför ofta varit okoncentrerad och trött på lektionerna imed att jag inte fått någon näring i mig under dagen. Inte alls bra. Så för att lösa detta problem har jag och Nicole kommit på att vi kan gå hem till min pappa (som bor en meter ifrån skolan) och laga egen mat. Fan vad smarta vi är, haha!

Om exakt en timme ska vi vara tillbaka på skolan så måste sätta lite fart nu. Idag ska vi äta makaroner och köttbullar (det är alltid antingen det eller nuddlar som gäller). Eftersom det både är gott och lätt att göra. I eftermiddag har vi två lektioner, svenska och SO (favorit ämnena!) sen sticker jag och Nic till stan och om det är fint väder kanske vi slår oss ner i parken och solar eller nått.


Can't help myself

 


Jag tycker det är så fint med kärlek. Något man måste hålla vid liv. Ett visst band mellan två människor som bara de två inblandade förstår sig på. När man kan ligga tyst bredvid någon i ett slags vakuum medan tiden tickar på och allt runtomkring inte existerar för ett tag. När man inte behöver säga någonting.


När en blick, ett leende eller en smekning längs kinden betyder mer än alla ord i världen. Att somna lugn till ljudet av andetag. Nattpromenader. Varma sommarkvällar. Att ligga i någons famn och få en extra hård kram när en speciell låt strömmar ur högtalarna i bakgrunden. Spänning. Nyfikenhet. Att kunna berätta saker man inte gör för andra. Att våga.


.

Jag vill ge dig allt här i världen, men mitt liv vill jag dela med dig.


Söndagkväll

Jag ligger i soffan med huvudet i mammas knä och tittar på Filip & Fredrik live from New York. Klarar verkligen inte av Thorsten Flink! Vilken människa!


Mina Ikeapåsar fyllda med kläder, väskor, skor och annat skit står här bredvid mig och ber om att få bli uppackade. Men inte ikväll. Jag orkar inte. Ska göra en kopp te nu och fortsätta mysa. Jag är på riktigt myshumör idag. Mamma får nog ta och klia mig på ryggen eller något. Hihi.



You can't beat me I'm a rockstar


Oh happy day


Sommaren har kommit till Malmö! Ja, nästan så känns det i alla fall. Lovely! Dock har jag mest spenderat dagen inne på ett svettigt köpcenter, haha. Nej men jag tog mig en morgonpromenad i solen och sen blev det även en prommis från Värnhem till Gustav när jag var på väg hem. På Entré köpte jag ett par nya joggingskor, ett oversize linne med texten av mitt nya motto ("je ne regret rien"), och en ny parfym (Cacharels Amor Amor - en gammal favorit).

Nu är jag hemma, ska duscha av mig fotsvetten (mmm!) och börja packa eftersom vi ska hem till mamma idag. Hataaaaa! Inte mamma alltså. Att packa.


Snabba ryck

Hej, är hemma nu för att byta om snabbt sen ska jag och Assad ut och äta. Mys! Efter det drar vi nog på fest hos Moin. Nej, nu måste jag rusa! Ciaoooooo!

Ciao!

Nu sticker jag och Assad ut i parken och njuter av solen!



Kanske så världens vackraste kvinna

sophia-bush-1024x768-23065.jpg hottest girl alive image by mandyc23







Ja jag är väl inte direkt ensam om att ha Sophia Bush som förebild - jag ville mest konstatera... Fan vad snygg hon är! Jag kan inte hitta ett endaste fel på henne.

Mark me for life

Jag vill ha en tatuering. En som verkligen betyder något. Jag har funderat länge på det här och varken kommit fram till om det ska vara en symbol eller text och vad det det isåfall ska stå. Behöver inspiration! Hjälp!


Min söta pappa

Jag stod i köket och fixade frukost för en stund sen när jag hörde den här låten spelas inne från pappas sovrum:



Jag kikar in i rummet och där sitter pappa och diggar, haha. Så jävla söt! Normalt sett är det Bruce Springsteen och Bob Dylan som gäller för pappi men det är kul att se att han har lite andra sidor också. I den här familjen skäms vi inte för vår musiksmak inte! (Och låten är ju faktiskt bra!).


What's up?

Hade bestämt mig för en hemmakväll idag men fick ett sms om utgång från kära Nicole. Och så lättövertalad som jag är så tog det inte lång tid innan jag plötsligt var peppad för en utekväll med tjejerna. Det har varit en ganska händelserik kväll. Både bra och dåligt.

Först var vi hos Ello och rökte vattenpipa och chillade, sen kom Assad & co och hämtade upp oss, sen stack vi vidare till en kille (jag minns inte vad han hette) som hade fest och var där men det var riktigt tråkigt så vi drog ganska snabbt därifrån till stan och invaderade McDonalds istället, haha. Jag blir alltid hungrig när jag druckit. Varför blir man det egentligen?

På vägen hem sen när jag väntade på bussen kom ett gäng killar mot mig och jag blev skiträdd så jag smsade Assad och bad honom ringa mig (kunde inte ringa från min mobil, hade bara gratis sms kvar). Sen började de killarna hålla på helt mycket så Assad fick komma dit och det blev bråk och folk började slåss och ja, allt var rent ut sagt kaos. Men tur är att inte polisen kom för det hade bara gjort saken ännu värre... 

Nu är jag hemma och är sjukt rastlös, brukar aldrig vara hemma så tidigt på en fredag. Vet inte vad det är med mig ikväll. Sjukt trött men ändå inte. Trött på allt och alla men ändå inte. Ensam men ändå inte. Borde ligga i sängen nu istället för att blogga. Måste få min skönhetssömn. Hörs imorgon! Godnatt!


Tjenixen

Har landat hemma hos min pappa nu och ska vara här över helgen. Vilket betyder att jag kommer spendera halva dagarna i solarium (de ligger precis nedanför oss) och jag som skulle trappa ner på det. Skit också! Ingenting går som det ska - det gör det aldrig.

Nu ska jag pumpa musik så grannarna blir glada (haha) och det värsta jag vet, packa upp. Här får ni dagens låt;



John Mayer - Free fallin'

Kärlek på hög nivå

 
Jag & min älskling Assad (ignorera datumet som är helt fel).

Idag fick jag mitt studiebidrag av mamma och gissa om jag inte smällt mer än hälften av pengarna på kläder redan? Åhh. Jag är helt jävla hopplös... Har ångest nu. Men vad fan, man måste få unna sig "någon gång" eller hur?

Försökte köra den repliken när jag pratade med mamma i telefon för en stund sen, hon blev ju inte så särskilt glad när hon fick höra allt jag köpt med mig hem. Så den funkade inte utan det slutade med att hon blev så arg så att hon la på luren i örat på mig. Ooops. En aning irriterad mamma kan man lugnt säga va?

Jag förstår henne samtidigt eftersom hon vill att jag ska klara av att bo själv sen när jag flyttat hemmifrån och att det ska gå bra för mig etc. Och det hoppas jag också att det gör (bortsett från ekonomin då som förmodligen aldrig kommer bli bättre än så här)! Menmen.. Man kan inte vara bäst i allt.

Det snurrar i min skalle

Klantig som jag är, glömde jag att posta detta jag skrev igår innan läggdags runt 23.00 så ni får det nu istället:

Jag var tvungen att göra något åt min stirriga lilla själ så jag gick ut på en prommis. Och jäklar vad benen pinnade på! Jag är egentligen varken kvälls- eller morgonmänniska. Har mest bara en rastlöshet inom mig hela tiden, haha. Det finns iaf inget bättre sätt att rensa huvudet på än en powerwalk med iPoden!


Nu kommer mitt internet snart stängas av så jag ska krypa ner i sängen och försöka komma till ro. Stänga av hjärnan för dagen liksom. Helgens planer ser väldigt lugna ut för tillfället - lite middag och bio och annat mys. Skönt. Imorgon ska jag nog starta förmiddagen med lite tröstshopping innan skola. Har drömt om den där glansfärgade kjolen hela dan och den satt som en smäck i provrummet! Priset var inte alls farligt heller (men det var nog ingen nyhet med tanke på vilken affär den kommer ifrån) så den får absolut följa med hem imorgon! Åh!


Sleep tight sweeties!
XOXO


Radio nowhere

 

Jag lyssnar på Bruce och dricker te. Trött och rastlös som vanligt på kvällarna nuförtiden.

The way it is

Livet är ganska enkelt ändå. Man pluggar lite. Får lite pengar. Spenderar pengarna. Tjattrar lite med vännerna. Tar en promenad med mamma. Skrattar lite. Gråter lite. Flörtar. Tränar. Längtar. Sover. Äter. Slösurfar. Utgång och myskvällar. Musik. Svett. Blickar. Glädjerus. Ångest. Mår lite dåligt. Mår bra igen. Upp eller ner. Det är egentligen inte svårare än så.


Det svåra är väl snarare att mitt i detta virrvarr kunna stanna upp en sekund och bara njuta. Det måste man. Vi har bara ett liv.


Gina Tricot

Hittade den här coola kjolen idag på Gina, men hade inga pengar så kunde inte köpa den. Buhu. Assad ville köpa den åt mig men det kändes inte rätt så det fick han icke sa nicke. Sticker nog förbi imorgon istället och köper den. För jag bara måste ha den!



Vad tycker ni är den flipp eller flopp? (Ser mycket bättre ut i verkligheten och sitter dessutom jättefint).

Ring doktorn och skicka någon för jag har Babylonsjukan

Hej mina snyggingar!

Jag fick ingen alls bra start på dagen den här morgonen. Flera olika faktorer varav den äckligaste nog var att jag vaknade med näsblod och var röd i hela fejjan. Mmm - härliga förkylning!

Dagen fortsatte bara att bli värre när jag var i skolan och skulle redovisa min tysk redovisning och jag pratade så fort att jag tappade bort mig ett x antal gånger. Haha. Vad ska man säga? Sjukt pinsamt! Ibland är jag faktiskt (som min pappa brukar säga) en yr höna - vet varken in eller ut. Men bara ibland alltså.
 
Nu är jag proppmätt efter att ha ätit mammas goda tomatsoppa och penne pasta till det. Så jäkla enkelt men gott! Om en stund ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig. Dags för en hårtvätt också kanske? Senare blir det plugg. Åhh! Får ångest bara jag tänker på allt jag har i skolan nu. Längtar till sommarlovet. Fan vad skönt det ska bli att slippa skolan ett tag och bara C H I L L A  och umgås med vänner.

Och bara för att jag faktiskt (!) är på bra humör idag och för att ni alltid är så snälla med era kommentarer (som jag dock inte alltid väljer att publicera) så får ni en liten låt av mig. Enjoy!


Godnatt

Så. Nu kan jag strycka hemkunskap och SO från listan, snart även engelskan. Har bara lite kvar att gå igenom till provet och sen är allt till imorgon klart. Yes! Tur att jag sov en stund innan idag annars hade jag ju aldrig orkat vara uppe nu så här dags.

Nu ska jag ta min kopp te och återvända till plugget. Sen blir det raka vägen i säng. Börjar känna hur tröttheten sakta tar över. I need some more koffein!


Mina vänner är de bästa

Tänkte bädda ner mig i sängen nu en stund och försöka sova bort huvudvärken jag haft hela dagen. Inte så konstigt att jag har det egentligen med tanke på hur mycket jag grät igår. Men det som alltid får mig tillbaka upp på benen igen är mina vänner (och min familj). De finns alltid där och ger en råd, speciellt Vicktoria och jag vet inte vad jag hade gjort utan dem.

Anywaaay, vi har jättemycket i skolan nu och jag har ingen aning om hur jag ska hinna med allt (när sinnesstämningen dessutom är skit). Gaah! Så dålig timing alltså. Får väl försöka hålla huvudet högt och tänka positivt. Om det nu går?

Så här ser resten av min vecka ut:
  1. Onsdag (imorgon): Hkk redovisning, engelsk prov och skriftligt arbete i So ska vara klart.

  2. Torsdag: Bild uppgift ska lämnas in plus tyska redovisning och matte nationella.

  3. Fredag: Svenska redovisning och SO uppsats måste göras samt läsa på till skriftligt förhör i SO (har inte ens öppnat boken än)!

Fan. Jag insåg inte förrän nu efter att jag strukturerat upp allt hur mycket det är jag har egentligen. Måste verkligen sätta fart. Men först kör vi en powernap så att jag orkar hålla ögonen öppna när jag pluggar. (Det är ju regel nummer ett om man ska få något gjort).


Frustrerad

Ingenting funkar som det ska just nu. Och det känns som att jag inte har någon kontroll över mig själv alls. Jag tänker en sak men gör en helt annan. Fan alltså, det där snacket om att kunna förbättra sin karma är ren bullshit. Man är den man är och gör de saker man gör. Tyvärr.

Dagens citat:

"Nothing in life is to be feared, it is only to be understood"
- Maria Curie.

Nu ska jag dra täcket över huvudet och grubbla lite i min ensamhet över alla misstag jag gjort tills allt bara bubblar över och det blir overload i hjärnan! Återkommer när läget är mer stabilt - vilket ni kan räkna med kommer ta sin lilla tid.

Nigahiga

Jag älskar killar som kan få mig att skratta oavsett vilket humör jag är på. Det finns inget sexigare än killar med humor! Det är helt klart den egenskap jag uppskattar mest både hos mina vänner och det motsatta könet... Mer humor åt folket!



Ryan eller "Nigahiga" som han kallas har nog humor så att det räcker till oss alla, eller vad säger ni?
 
 


Jag har fortfarande inte gett upp hoppet om att Ryan ska fria till mig, haha. Han gör mig knäsvag!

Jag (L) att göra listor

Hur känner du dig just nu? Mätt, lite ångestfylld, skönt trött.

Vem är den roligaste människan du känner? Vicktoria Grekow, the one and only.

Gillar du att slåss? Den enda jag har slått är min syster när vi var små och Nenad fick nog sig en örfil en gång (haha). Det kan vara skönt när man är förbannad men jag är inte så agressiv av mig och jag skulle absolut inte säga att jag gillar det.

Sparare eller slösare?
Fråga min pappa vad han tycker om mitt såkallade "tröstshoppande".

Din drömväska?
Jag vågar inte ens fantisera (men med pengarna som gått till alla mina H&M-väskor hade jag nog kunnat köpa en Louis Vuitton)

Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Min syrra som slamrar i köket, annars ingenting.

Ditt favorit svärord?
Fan, jävla.

Pålägg som gäller?
Jag brukar inte köra med pålägg men både ost, skinka och gurka funkar väl (tråååk).

Tatueringar, piercingar?
Ingenting förutom hål i öronen, men jag vill ha en tatuering så småningom.

Vad känner du för distansförhållande?
Det är svårt att ta ställning till när man inte befinner sig i situationen men jag tror faktiskt att jag hade haft ganska svårt för det. Fast det beror helt klart på.. Allt går ju om man vill.

Gillar du att vara själv?
Nej har aldrig gillat det. Men jag är ju nästan aldrig själv så.

Vad har du lärt dig från dina tidigare förhållanden?
Att saker (känslor, människor) förändras och att inte klamra sig fast i det som en gång var. Att aldrig älska någon annan mer än sig själv.

Har du dejtat någon miljadär någon gång?
Inte vad jag vet.

Vad tycker du om droger?
Att det är sorgligt hur det kan styra om och förändra en människa.

Föredrar du one night stand eller förhållande?
Om jag ska vara ärlig så spelar sånt ingen roll (för mig), alltså jag har inget behov av att ha en relation med någon p g a sex, så som så många andra tjejer har. Men jag har faktiskt många gånger fått höra att jag mer är som en kille än en tjej när det kommer till den punkten, bl a för att jag inte kräver att han ska ringa mig nästa dag och för att jag inte måste vara förälskad eller kär i personen jag har sex med.

Vad heter din senaste pojkvän och varför/vem gjorde slut?
Har ju en kille nu och är minst sagt lyckligtlottad!


Söndagsgodis

Tjena! Här sitter jag med skinnjacka och Converse skor på och ska snart ta en promenad med mammi till Hemmakväll för att köpa "lite" godis.. Någon gång får man allt unna sig inte sant?

Har varit hos mormor innan idag och käkat god mat och umgåtts med den delen av släkten. Träffar ju inte dem så ofta så när man väl är där får man nog sitta x antal timmar. Haha. Kul var det i alla fall. Och sedan dess har jag bara slöat här hemma i soffan. Egentligen skulle jag ut och grilla med några vänner, men så blir det tyvärr inte. Alla hade missförstått varandra och det blev bara klydd alltihopa. Så det sket sig helt enkelt.

Nu måste jag gå mamma väntar på mig i hallen helt tokig. Ciaoooo!

.

Idag undrar jag lite var min hjärna har tagit vägen. Eller varför det känns som om den är inlindad i ett tjockt lager bombull. Sov till klockan tolv. Ligger fortfarande i sängen och sippar på ett alldeles för starkt kaffe. Vaknade hungrig men utan aptit. Tom. Orkar inte riktigt prata med någon. Inte duscha. Inte gå ut i solen. 


Hatar att jag ens låter mig påverkas.


Lovestory

Denna låten är egentligen inte min musik smak alls men det är något som jag gillar med den kan bara inte få fingrarna på vad. 

Den påminner mig om min syster (hon spelade alltid den innan!) och det roliga är att jag tyckte den var så jävla dålig. Eller ja, roligt och roligt. Ni fattar...



Taylor Swift - Love story

Missförstånd och rastlöshet

Skulle egentligen sova hos Assad ikväll men p g a ett missförstånd som ledde till gräl, stack jag hem. Och nu sitter jag här helt utråkad och rastlös och vet inte vad jag ska göra. Tjejerna är på disco och skakar rumporna och super skallarna av sig. Fan att jag inte följde med! Ångrar mig nu i efterhand. Menmen, får väl krypa ner i sängen och titta på tv och sen försöka sova istället. Buhu.

Imorgon (idag) ska jag och familjen hälsa på mormor. Det var ett tag sen man såg henne så det ska väl bli kul. Senare blir det nog grill på ribban med Vicki och gänget. Mysigt! Grillade förresten i fredes också och det blev riktigt najs, hade kunnat leva på sån maten... Finns det något som ger en mer sommarkänsla än grillning på stranden vid solnedgång? Nej, skulle inte tro det.


Ni vet väl att jag älskar listor?

SEX/KÄRLEK

1. Är du singel nu? Nej
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? Dum fråga
3. Är du redo att satsa på ett seriöst förhållande nu? Japp har satsat allt jag har på mitt nuvarande!
4. När hade du sex senast? 2 dagar sen
5. Har du kört oskyddat sex? Ja
7. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? Ja, men ångrade sen att jag ångra mig ;)
8. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? Ja säkert
9. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? Haha ja fan
10. Haft sex på fyllan? Kanske det.
11. Sagt jag älskar dig till någon utan att mena det? Nej
12. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det? Självklart.
13. Sparat något från ett gammalt förhållande? Ja massor med fina saker som jag inte vill slänga haha har en box med alla saker jag fått :$
14. Somnat gråtande pga kärleken? Tusen gånger minst
15. Varit på en blind date? Nej skipper nog
16. Varit otrogen? Ja..
17. Ångrade du dig? Klart men shit happens, det är bara att gilla läget..
18. Har du lätt att bli kär? Nej.
19. Har du någonsin varit kär? Jorrå.
20. Har någon du varit tillsammans med ljugit för dig? Det finns ingen värre egenskap hos en människa än något som att ljuga, fyfan. Och ja, nästan alla killar jag varit tillsammans med har ljugit för mig mer eller mindre.

KOMPISAR


1. Har du nån bästa vän? Ja.
2. Är du ofta med dina vänner? Så ofta jag kan och orkar :)
3. Vad brukar ni hitta på? Allt möjligt fan.
4. Bästa minnet med nån vän? Finns jättemånga så det är svårt att säga ett speciellt men Spanien med tjejerna var helt underbart, likaså skidresan förra vintern och lägert med klassen och alla somrarna jag och tjejerna spenderat i Skanör etc.
5. Säg namnen på någon riktigt bra vän? Har många riktigt bra vänner och de vet vilka de är <3
6. Kan du vara dig själv med dina kompisar? Ja klart.
7. Har du hatat din bästa vän? Nej, då skulle hon ju inte varit min bästa vän haha.
8. Litar du på din bästa vän? Jag litar på mig själv.
10. Har någon av dina närmaste vänner någonsin svikit dig? Ja.
11. Har någon av dina närmaste vänner fått dig att gråta? Yes.
12. Vart bor din bästa vän? Beror på vem av alla.
13. Snackar du och dina vänner mycket skit om andra? Nej har lämnat det stadiet för längesen, men visst kan vi skvallra lite saker till varandra om andra då och då.
14. Har du ljugit för någon kompis någongång? Har jag väl.
15. Har någon kompis ljugit för dig någongång? Ja.
16. Ljuger du för dina vänner ofta? Jag brukar inte ljuga så ofta, föredrar hellre ärlighet oavsett situation. För sanningen kommer ändå fram för eller senare.
17. Vilken kompis var du senast med? Jag sitter med Nicole, Amanda och Lisa nu.
18. Ställer du upp för dina vänner ofta? Ja, det tycker jag.
19. Vilka/Vem är du mest med i din klass på skolan? Typ alla. Men av tjejerna är det nog Vicktoria, Jessica och Nicole. Även Elin.
20. Två stycken vänner som du känt sen du var liten? Vicktoria och Drita (men umgås nästan aldrig med Drita längre så vet inte ens om det räknas)

SISTA SOM

1. Du fick en puss av? Assad
2. Sov med dig i samma säng? Amen svårt att lista ut :$
3. Du delade ett riktigt skratt med? Nicole ahahahaha hon är sjuk den tjejen
4. Du gick på bio med? Tjejerna eller Assad minns inte.
5. Du höll i handen? Vet inte
6. Du gick på stan med? Vicktoria
7. Du delade en pizza med? Minns inte.
8. Du ringde? Assad för någon minut sen bara.
9. Skickade ett sms till dig? Nenad
10. Du kramade? Omar.
11. Gjorde dig lite besviken? Någon på S.
12. Gjorde dig mycket besviken? S igen..
13. Du skrev med på msn? Är nästan aldrig inne på msn längre
14. Du snackade skit om? Vet inte orkar inte sånt.
15. Du åkte bil med? Assad och hans kompisar.
16. Gav dig en komplimang? Assads kompis haha
17. Du kollade på film med? Assad
18. Du åt med på resturang?  Mammi
19. Betalade något åt dig? Assad
20. Grät inför dig? Minns faktiskt inte, tror det var mamma.

BOENDE

1. Bor dina föräldrar tillsammans? Nej & gissa om det är jobbigt med alla saker som ska flyttas fram och tillbaka hela jävla tiden. Gah!
2. Om inte vem bor du mest hos? Lika mycket hos båda.
3. Har du eget rum? Ja
4. Egen dator? Ja
5. Egen tv? Ja men den är så liten, ska köpa en ny snart.
6. Egen DVD? Ja
'7. Boxer? Ja
8. Internet? Ja!
9.Vilka färger går i ditt rum? Beror på vem jag är hos. I mitt rum hos mamma har jag mest neutrala färger och hos pappa har jag väl lite mer "starka", eller det är svårt och förklara men jag älskar mina rum i alla fall.
10. Har du kalsonger på din golvyta? Men ue nej.
11. Får man plats att sova fler än en i din säng? Ja vill du testa?
12. Är köket stort? Ja har två stora kök.
13. Ismaskin? Nej
14. Micro? Ja
15. Glass i frysen just nu? Ben & Jerrys som jag och Vicki åt häromdan. Och ja, konstigt nog blev det glass över. I vanliga fall brukar det ta slut på bara några minuter när jag och Vicki gamar oss.
16. Fler än ett badrum? Ja
17. Badkar eller dusch? Badkar
18. Tvättstuga? Ja.
19. Balkong? Ja.
20. Bra grannar? Känner inte mina grannar så jättebra men visst.

DIVERSE


1. Favoritfärg? Svart eller vit.
2. Mobiltelefon? Sony Ericsson.
3. Skola och program? Hemlis, vill inte att massa konstiga typer ska komma och "hälsa" på.
4. Oskuld? Nej
5. Senaste filmen du såg? A walk to remember
6. Senaste låten du lyssnade på? Min favvis: Craig Davis vs Ne-yo remix
7. Vad står det i ditt äldsta sms som du har kvar i inkorgen? ":D det skönt o sova, bara synd att man inte kunde sova med dig inatt sexbomb:("
8. Hur många timmar har totalt pratats i din telefon? Kommer inte ihåg hur man kollar.
9. Hur många SMS har du totalt fått på din telefon? Många.
10. Hur många SMS har du totalt skickat ifrån din telefon? För många.
11. Vad åt du till middag igår? Shit.. jag minns inte? haha sån seniljävel.
12. Har du duschat idag? Nej ska göra det när jag kommer hem.
13. Vad var det senaste du sa till din mamma? Puss
14. Vad var det senaste din mamma sa till dig? Var är du
15. Har du skolkat någongång? Ja.
16. Är du en svartsjuk person? Vet inte fråga mina vänner eller min pojkvän.
17. Går vänner före en partner? Svårt att säga, det beror egentligen på vem det är osv. Men varför skulle den gå före egentligen?
18. Kommer du bra överrens med din familj? Min familj är bäst!
19. Vad ska du äta till middag ikväll? Grillad oxfilé med Assad och hela den högen :)
20. Har du några syskon? Ja två systrar och en bror.

SÅÅÅÅ DRYGT

Det händer inte så mycket idag. Sitter i skolan, jobbar med ett arbete som ska redovisas nästa vecka, har snart lunch (är skit hungrig!) sen matte och so och sen slutar jag. Kul va? Nej, nu ska jag återvända till arbetet. Skriver nog en dagens lista här sen eller nåt. Bra när man inte har något annat att skriva. Hoho.


Tiden springer förbi

Shit så snabbt tiden går, det är fan redan torsdag! Hela denna veckan har gått oerhört fort alltså. Idag är jag i alla fall på gott humör tack vare min älskling som kom till skolan och hade följe med mig hem (hatar att gå, cykla, ta bussen själv!). 

Nu ska jag ner på gymmet och göra av med lite energi och senare blir det plugg och kanske även lite tv tittande. Med andra ord en lugn hemmakväll - precis vad som behövs efter ett minst sagt stressigt lov.



Augustana - Boston

Denna låten ligger jag och lyssnar på om nätterna innan jag somnar. Skit bra! Och videon är från One tree hill, min favoritserie och mitt favoritpar Brooke & Lucas.

Fyra anledningar att vara glad:

  1. Är med Vicki i hennes trädgård och solar i bikini. Jätteskönt! Har haft lite vattenkrig för att svalka oss. Och nu mumsar vi på jordgubbar och surfar lite på hennes relativt nya laptop.

  2. Om en timme hämtar mammi upp mig sen drar vi till mobilia för att titta på ny mobil till mig. Kanske t.o.m köper en. Jag har ju pengarna så!

  3. Imorgon kväll ska jag och Assad ut, eftersom han har en överraskning till mig som beskrivs som mysigt, romantiskt och väldigt fint. Jag har nog världens bästa och mest underbaraste pojkvän!

  4. Som många andra kommer jag sitta laddad framför tv:n ikväll för dubbelavsnitt av Desperate housewives. Wohooo!



För övrigt sitter jag och Vicksan och garvar åt det här klippet. Hahah, sååå jävla roligt att han blev fett utbuad!

Jag laddar :)

Förresten.. Det är nog dags för en liten låt så here we go dagens remix; 



Craig Davis vs Ne-yo remix

Plöstligt fastnar jag vid datorn och låter Vicki sitta hemma väntandes på mig. Ooops. Måste kila nu hörs ikväll.
PUUUSSSSS.

Skönt med solen!

Vilket väder, säger jag bara! Man kan fan gå i linne och shorts utan att frysa. Ska strax hem till Vicktoria och sola med henne i deras trädgård, vill bli brunare (trots att jag fått höra av jättemånga att jag är som en "neger" och får frågor som "har du varit utomlands?" etc)! Men oavsett om det ska vara menat positivt eller negativt så tar jag det positivt för enligt mig finns det inget sexigare än en fin solbränna. Jag måste alltid vara mer eller mindre brun!

Innan jag avslutar här tänkte jag bara berätta att angående det där med att byta blogg kommer dröja ett tag för har ingen lust att göra en ny blogg (med en bra start) och på grund av det kommer jag vänta lite. Men tills dess uppdaterar jag lite här då och då och så småningom dycker det upp en länk till min nya blogg.

Kika förbi under veckan, jag lovar att jag kommer uppdatera mer och dessutom får ni ju inte missa premiären av min nya blogg! Nu drar jag ut i solen, hejsvej.

Blogga eller inte blogga?

Sitter hemma hos älsklingen och ska snart krypa ner i sängen. Men först tänkte jag berätta för er, att jag ska göra en ny och bättre blogg så snart som möjligt (och det kommer en länk till den sen!). 

Jag läste igenom lite gamla inlägg och kom att tänka på hur mycket jag delar med mig av mitt liv för er, lite läskigt. Ni vet ju så mycket om mig! Och jag känner att jag måste ändra på mitt skrivande.. Så mycket som jag ger ut är det nog ingen annan bloggare som gör och jag vill ändå kunna ha ett privatliv, även om jag bloggar. Man vet aldrig vilka typer som läser ens blogg. Det kan vara allt från vänner till fienden till främlingar etc.

Därför är det inte så kul om vem som helst kan ta del av ens liv utan att man vet vem det är (inte ens om man känner personen eller om det är en vän till en). Det är faktiskt viktigt att kunna ha ett privatliv även om man bloggar, tycker jag. Vissa saker vill man ju inte att andra ska veta! Så därför har jag bestämt mig för att göra en ny blogg :)

I miss you!

Alltså jag och mitt bloggande funkar inte alls ihop nu för tiden. Jag har så fullt upp om dagarna så jag hinner inte med något skrivande. Självklart tycker jag det är synd eftersom jag förlorar så många läsare p g a det. Men efter lovet tar vi nya tag och jag lovar er en stor förändring!

Idag har jag solat med Vicki och Nicole i Vickis trädgård. Vi blev helt steckiga så vi kände för att doppa oss och stack till bo01 (ja, vi är sjuka!). Killarna kom också senare med vattenpipa och hela köret så vi rökte och chillade där en stund. Nu är jag hemma och väntar på att Assad ska komma och hämta mig eftersom jag ska sova hos honom. Men först måste jag packa en bag med viktiga saker som tandborste, "pyjamas", linsvätska etc. Ciao!


Vad har jag haft för mig den senaste tiden?

                                       Det har bland annat blivit;

- Påskpyntande, påskhandlande, äggfärgning etc

- Lovskola (räknat matte och gjort klart mitt NO arbete!)

- Fest, bio och shopping som har lett till ett ekande tomt konto

- Mat och dryck i mängder

- Planering inför Danmark i helgen

- Träning och långa promenader med Vicki runt Slott- och kungsparken

Jaa. Livet leker just nu och jag kan inget annat än njuta av lovet och det fina vårvädret. Gaah! Jag är så lycklig. Trots att mitt konto är tomt och jag inte har några pengar så har jag mycket att se fram emot, ett bra exempel är ju Danmark. Fyfan. Jag längtar så jävla mycket och tur är att jag sparat pengar för det kostar en del även om det bara är en weekendresa!

Nu ska jag platta håret, bättra på sminket (allt är en enda röra) och ta bussen till älsklingen Assad. Tjingeling!


Solen är här!

Bli inte sura om det dröjer ett tag innan jag uppdaterar igen för jag känner redan nu att det kommer det att göra. Tyvärr. Men solen skiner och jag tycker alla borde vara ute (man måste passa på för man vet ju aldrig när det blir så här fint väder igen) och kan ni fatta att vi kan gå i shorts utan att frysa ihjäl? Eller kjol och klänning? Utan våra tjocka äckliga vinterjackor. Woho! Nu ska jag och Vicki bli upphämtade av Assad och sen sticka till bo01, kanske t.o.m vågar doppa fötterna.

Dagens outfit;

Skinnjacka, från Vero Moda
Blommig tunika, från Gina
Jeans shorts, från Gina
Halsband, från H&M
Armband, från Asos
Axelremsväska, från Gina
Skor, från H&M

Vi vet alla vilka mina favorit affärer är eller hur?


Påsklov

Nu är det bestämt, bokat och klar! Jag, Nicole, hennes kille Marco och hans kompisar har hyrt ett hotellrum på Hilton i Danmark till nästa helg där vi ska festa. Gahh! Jag tror inte ni förstår hur mycket jag längtar!

Detta kommer bli de bästa lovet på länge (även om jag måste plugga en hel del)! Jag har ju faktiskt underbara lärare som ständigt hjälper en, det kommer bli mycket bus med tjejerna och många sjuka dagar/kvällar/nätter, eventuellt efterlängtat besök från USA av min kära Eloise, kvällar på Lilla torg med ett glas rosé och ett paket Marabou Menthol m.m.

Jag ÄLSKAR påsken!


Fullt upp

Hej bloggen!

Jag hinner verkligen inte blogga just nu egentligen. Det är mycket som händer; igår var jag och mina vänner på bio och såg Män som hatar kvinnor den var jättebra, efter gick jag & Assad hem till honom och senare vid 23.30 körde han mig hem. Sprit ska fixas, det ska ringas till bostadsmäklaren för att boka lokal till nästa helg, skickas in papper, deklareras, äta, FESTA! Jag är liiiite stressad just nu helt enkelt.

Och nu måste jag ringa Vicktoria med flera för att bestämma vart vi ska mötas. TJOHO!


Hos älsklingen

Igår somnade jag lite över nio och vaknade imorse med huvudvärk så det stänker om det. Trots det kämpa jag mig upp, åt frukost (som jag fick tvinga i mig!) och tog bussen till skolan - hade ingen lust att gå eller cykla. Så buss fick det bli även om jag tycker det är slöseri med pengar och helt onödigt egentligen. Vi hade i alla fall bara två korta lektioner idag eftersom alla lärare skulle på konferens så man ska inte klaga. Haha. Det är sällan vi får sluta tidigare.

Nu sitter jag här hemma hos Assad i hans säng och ska snart se på film med chips och dippa. Ja, chips får stå för dagens lunch! Senare ska vi träffa Vicki & co och kanske gå på bio och se "Män som hatar kvinnor" den verkar faktiskt bra samt lite sorlig, min syster har sett filmen och tycker den är svinbra. Dessutom har den fått jättebra kritik av pressen. Så jag tror vi kommer gilla den, eller åtminstonde jag!

Trött, tröttare, tröttast!

Lurad har jag faktiskt inte blivit idag, förutom av Vicki som var taskig och skrev ett sms som löd: "Kolla ut!" när jag satt och gjorde prov. Schysst vän jag har va?


På vägen hem var jag sjukt duktig och körde en timmes styrketräning på gymmet. Kanske inte det optimala med min förkylning men jag börjar faktiskt känna mig bättre idag. Nu är jag så trött som man kan bli och ska hoppa in i duschen och försöka hålla mig vaken.


April, april...


Det är ju 1:a april idag förresten. Fan vad jag känner på mig att jag kommer bli lurad. Möjliga kanditater just nu är; Vicki, syrran och... Vicki. Haha. Hon är mästare på sådant fråga mig som erfarat det under många år (och varje gång gått på skitet)!

Jag, jag, jag

Jag är ledsen om bloggandet blir lite konstigt framöver, men just nu går den mesta av min energi åt till att helt enkelt må bra. Sen vet vi ju alla att jag måste ofta få skriva av mig om allt vardagstjafs också. Och imorgon eller på fredag får jag ju min nya, söta lilla dator ;)


Frukost idag blev krämig naturell yoghurt, blåbär, hallon och kokosflingor. Bra start på dagen det där! Jag sitter här och har fastnat framför The Voice och är jävligt fundersam över hur jag inte kan känna mig utsövd efter typ tio timmars sömn inatt. Jaja. En kopp kaffe på det så blir det nog bra, jag tror hur som helst att det behöves!


RSS 2.0