Vårlycka!

Igår var nog den jobbigaste, konstigaste, mest krävande dagen på väldigt länge så jag tycker helt enkelt att vi stryker den ur almenackan. Ja, det gör vi.


Här sitter jag och snörvlar och sippar på min kaffekopp. Min förkylning har allt annat än gått över och igår slog jag rekord med sju nysningar i rad, haha!


Våren är i alla fall på väg och när jag låg nyvaken i sängen imorse med TV4-vädret på i bakgrunden hörde jag någonstans i min morgondvala att det kunde bli uppemot 10-15 grader de närmsta dagarna. Vad gör en förkylning när VÅREN är på väg isåfall? Äh, jag kör nog min tunna skinnjacka (och halsduk, vantar och kofta) idag bara för att!




Jag och mina små kusiner hemma i deras hus sjukt stort och fint. Jag är lite avis, vill också bo i hus. Fan vad najs det hade varit!

Jag hittade en liten favoritlista

Ögonkräm: Apotekets
Dagkräm: Body Shops Vitamin E Moisture Day Cream
Cleanser: Apotekets Soft Cleansing Mousse
Foundation: I.D
Consealer: L'Oreals Touche Magique
Mascara: Lancomes Hypnôse
Ögonskugga: Isadora
Läppstift: Använder jag inte
Läppglans: Allt från L'Oreal, Isadora, Lancôme till billiga varianter på H&M
Puder: Isadora
Nagellack: Mitt bubbelgumsrosa från Depend

Läsk: Cola
Mineralvatten: Pellegrino
Kaffe: Soyalatte (!) från Wayne's
Galleria/butik: Hansagallerian I guess? Eller förresten nu är det Entré som gäller.
Butikskedja: Zara, Gina Tricot, H&M
Stad: Roma
Te: Kustfägring från Kahl's
Choklad: I alla former. Hallå, jag dör för choklad!
Fik: Don't know, men jag är i  stammis på Wayne's Coffee haha
Frukt: Äpple, banan, clementin, vindruvor, mango
Grönt: Avocado
Frukost: Mammas pannkakor med blåbärsglass (mm!). När det gäller en LCHF variant är det utan tvekan filmjölk, kokosflingor, sötmandlar, kanel och kardemumma


Äntligen sol när det är helg!

Det har varit underbart väder idag och jag var så glad när jag kunde ha skinnjacka och tights utan att frysa asset av mig! Nu är jag hemma efter en snabbis i stan + ett besök hos mormor och morfar i Trelleborg där vi åt bullar och tog en shoppingrunda utan resultat (!). Jag är hungrig igen, vilket är ett tecken på att jag nog inte är så sjuk eftersom jag inte brukar kunna få ner något så fort jag känner mig lite krasslig. Skönt!



Kanye West - Amazing


Inspiration










Ja jag är väl inte direkt ensam om att inspireras av Kate Moss - jag ville mest konstatera... Fan vad snygg hon är!


Att utnyttja tiden

Har ni kommit ihåg att ställa om klockan mina vänner? Hon är ju egentligen snart tjugo i elva men jag har legat vaken lääänge - trots att jag hade chansen att äntligen sova ut. Why? För jag har dragit på mig en förkylning. Och är snorig. Och kan inte andas. Härlig anledning va?


Igårkväll låg jag och syrran med Ben&Jerrysburken i ena handen, tekoppen i den andra och tyckte synd om oss själva framför både Robinson och fotbollen. Jag låg mest och babblade för att hålla mig vaken; jag var så slut att jag hade kunnat somna pang bom efter middagen klockan sju.


Nu när jag väl är vaken (och inte kan/får) gå till gymmet tänkte jag utnyttja förmiddagen. Vi är nämligen bjudna till farmor och farfar sen idag. Jag ska i alla fall knata iväg och hämta min (andra) cykel som står hemma hos Vicki. Sen hem, göra mig i ordning samt upp till stan för ett litet (men viktigt ärende).


Tänk att jag till och med skriver såhär en söndagmorgon, men; jag måste rusa!


Slut i rutan

Jag är inte riktigt på g idag alltså. Allt tålamod och all energi har liksom gått åt shopping. Nu; mat,  sömn, alvedon. Sen är jag förhoppningsvis människa igen?


Här får ni en schysst låt så länge!


Godmorgon

Lördag idag! Tjoho! Earth hour ikväll. Jag börjar känna mig sjuk; halsen kliar, kroppen gör ont och ögonen svider. Är lite arg över att jag knäckte min nagel på pekfingret igår också - och jag har inte tid att gå och fixa det förrän på måndag. Ser inte alls dumt ut med en kort nagel! Nejdå!


Nu ska jag hinka i mig kaffe och få i mig nåt ätbart sen dra in till stan med Nicole!


Aj aj aj

Puhh vad mitt huvud dunkar! Jag tror minsann jag räddade ett kommande migränanfall med den där Eezetabletten jag hittade längst ner i väskan innan. Nu har jag beundrat våra nya skinnsoffor och ätit entrecôte med pappa och Natalie. Jag luktar svett och gammal parfym (förlåt men det är ju sant!) så jag ska snabbt hoppa in i duschen för sedan blir det myskväll hemma hos Vicki tillsammans med Sussie.


Ha en underbar fredagskväll! Puss & kram!


Onödiga utgifter

Jag tappade precis mitt andra solpuder i golvet den här veckan. Nu ligger det i smulor över hela golvet och jag måste dammsuga upp det innan jag börjar trampa in det i mina vita mattor (...). Finns det något mer drygt än såna utgifter (samt att reparera sin nya cykel för x antal hundralappar)? Grr! Mina solglasögon krossades förra veckan också förresten. När man är så klumpig som jag är det nog smartast att satsa på budgetvarianter när det gäller såna saker. H&M here I come!


Igår kom kära Elli på besök till min skola och vi har varken träffats eller snackat på länge - så vi catcha up lite.  Ikväll blir det fredagsmys med Vicktoria och Sussie. Det blir nog en lugn helg den här gången. Eller lugn och lugn - vit i alla fall. Tappade suget lite förra lördagen.




Det här var den enda bilden jag hittade på dig och mig, Elli... Haha.


Chanelinspirerat

Frida Fahrman promenerade förbi utanför min skola häromdagen iklädd de här snygga strumpbyxorna. Tydligen är de köpta på Lindex, jag får nog springa dit och ta mig en titt. Sjukt coola!


Med gott samvete

Jävlar vad jag har varit duktig idag; rå pluggat i x antal timmar, ringt det jobbigaste samtalet i hela mitt liv, köpt en laptop (som kommer om en vecka - jag längtar), betalat räkningar samt en del av min skuld till pappa, tränat och handlat. Jag förtjänar en medalj (eller i alla fall en god natts sömn) efter denna dag!


Nu ska jag stretcha, ta en dusch och kanske bläddra lite i SO boken. Bra sömnmedel, hoho.


Allt och inget

Mina vänner, det har hänt mycket det senaste dygnet. Mycket tankar diskussioner, gråt och skratt som gjort att jag kommit fram till så mycket. Sommar- och höstplaner börjar ta fart. Och idag ska jag göra en sak som jag borde gjort för tre år sen... Jag önskar att jag kunde berätta för er men det går inte. Inte just nu.


Eh, ja.. Det var en massa annat jag skulle skriva men jag tappade det. Känner mig helt lost idag. Nu ska jag hur som helst slänga på mig smink och kläder och sen gå och handla något så roligt som toalett- och hushållspapper till hemmet och sen iväg till skola. Igår kväll åt jag godis istället för att träna så jag får göra det ikväll istället. Träna alltså. Köpa dator också. Woho!


Oops!

Idag har det varit mycket i skolan och min hjärna är helt slut. På morgonen hade vi först NO förhör och det gick sådär (det säger jag alltid men det gjorde det ju!) och sen hade vi engelska uppsats som gick lite bättre och sist men inte minst redovisning i musik och det gick väl ganska bra, fick iallafall VG+ så jag är nöjd.

Nu till något helt annat; läste det här inlägget precis. Jävligt bra skrivet och jag känner likadant för parfymer! Just nu har jag denna godingen.



Flowerbomb från Viktor & Rolf

Bråttom bråttom

Idag blir det favvo jeansen, en vit t-shirt med fint tryck som dock döljs av jeansvästen jag har över (inte för att man ser så mycket på bilden men ändå). Nu måste jag rusa Vicki väntar, hejhej!



Du har ett konstigt sätt att bara glömma när problemen tränger på

Vi startar dagen med Winnerbäck och en av hans finaste texter. Och jag önskar nästan att jag vore heartbroken så jag kunde gråta en skvätt.

"Du har så lätt att stampa sönder, när du väl fått in en fot
Det är så lätt att kasta kärlek där den vackert tas emot
Men det är inte lika lätt att vara såld på nån som inte går att nå
Det är snart en vecka sen du ringde, så jag börjar nog förstå

Du kan så vackert sätta ord till alltihop när vi är två
Du har ett sätt att bara glömma, när problemen tränger på
Ett sätt att gömma mig för stormen, när du vill och när du kan
Ett sätt att glömma mig i regnet; som om lilla jag försvann

Du har så svårt att säga om jag ens betyder nåt för dig
Jag räcker inte fram
Men, du har så svårt att vara ensam
så du går till lilla mig
Men en dag försvinner jag ur dina ögon, som en svår och jobbig grej

Jag kan känna mig bekväm i dina ögon, när du ler
Men du kan säga nåt så beskt att allt blir kaos och uppochner
Jag tror inte du förstår allt som du säger om det vackra i misär
Du har fått sol i dina ögon och har aldrig varit där

Det vankas höst och du får ofelbart nåt underligt i din blick
Det är så lätt att genomskåda dina spel och dina trick
Nu faller mörkret över stan, och du går runt och sparkar löv
Som att vinka åt en blind och som att skrika åt en döv

Jag har så svårt att veta om jag ens betyder nåt för dig
Du spelar nåt slags spel
Och det kan så lätt bli mitt fel
när du ser på lilla mig
Och en dag försvinner jag ur dina ögon, som en svår och jobbig grej

Du älskar bara rött, och leker vacker romantik
Det är så lätt att haka på, det är sån lockande mystik
Men en dag är allting preskriberat och en del av din lyrik


Jag har så svårt att balansera mellan trygghet och panik

Det går ett hjärtligt litet tag, sen tillhör jag ett slag för sig;
ett slag till intet dömt
Ja, snart är allt i tystnad bortglömt
Stackars dumma lilla mig

Ja, en dag försvinner jag ur dina ögon, som en svår och jobbig grej"


Beslutsångest!

Jag sitter och tittar på datorer eftersom jag ska beställa en imorgon och jag tror minsann att jag har bestämt mig för den här.

Det är dock fortfarande inte säkert på grund av att jag ändrar mig var och varannan minut. Kan inte bestämma mig. Ångest. Nu ska jag rota fram min vinterjacka, mössa och vantar (det är svinkallt ute - vad hände med våren?!) för jag och Vicki ska promenera till skolan imorgon. Och sen blir det läggdags för min del. Puss!

What's happening blogg?

Har suttit och läst lite i min egen blogg (ja, jag är mobbad!) och upptäckte att de flesta bilder jag tidigare lagt in från fester etc har försvunnit. Och jag har varken tid eller lust att lägga in alla igen så nu får det vara som det är! Men det är ändå skit irriterande och jag är riktigt pisst off. Förstår inte hur de bara kan försvinna så? Gaah. Jävla blogg alltså.

Bortsett från min irritation och ilska som pågått i ca 20 minuter har dagen varit ganska lugn och skön - vilket jag behöver efter allt som hänt de senaste veckorna. Lugna och sköna dagar är det som gäller ett bra tag framöver och om en stund, när jag får kraften att resa mig från datorn, ska jag ner till hemköp och köpa lite godis och kanske en Cola. Hoho. Vem har sagt att man inte kan lyxa till vardagen med lite onyttigheter någon gång då och då? Exakt. Ingen.

Svennemat och musikbombning

Har precis ätit makaroner och köttbullar med familjen. Är proppmätt! Om en stund (när maten smält) ska jag och Leyla ut och gå en sväng runt pildamm. Fråga inte varför vi måste gå just där, haha. Men lite quality time med syrran skadar ju inte?

Nu tänkte jag bomba er med musik (i brist på annat) så here we go:



Busta Rhymes - Arab money



Kanye west - Amazing



Flipsyde ft akon - Picking up pieces



Sheri - Hit 'n Run



Beyoncé - Halo



Kid cudi - Day and night



Lady Gaga - Nothing else I can say

Jag laddar upp

Shululululu!
Jag har ingenting vettigt att skriva förutom att jag precis kommit hem från skolan och att det varit en tuff dag p g a olika anledningar, så här får ni dagens låt:



Frankie J - Obsession

Man får unna sig ibland

Äter crunchy och vaniljyoghurt i brist på godis. En kopp varm choklad till det. Mums!


Det är dags för en lista!

Lovar du att vara ärlig? Javisst.


Du heter:
Julia


Smeknamn:
Julie, Jullan, Julis.


Låt som när du är ledsen sörjer till?
: Det finns många! T.ex Lars Winnerbäck - Kom änglar, Jeff Buckley - Hallelujah, Sophie Zelmani - I'll remember.


Beroende av:
Cigaretter, Cola, träning, cashewnötter (haha).


Vad tror folk om dig?:
Att jag skrattar mycket och är glad. Ganska tjejig och svår att få tag på - enligt andra.


Stämmer det?:
Det gör det väl. Men jag har många andra sidor också ;)


Vad får du oftast komplimanger för?:
Mina ögon och min lilla näsa.


Vad säger du för att imponera på någon?:
Jag är jättedålig på sånt där.


Hur imponerar man på dig?:
Genom att våga gå sin egen väg, kunna bjuda på sig själv. Lite humor är aldrig fel heller!


Brukar du skratta för dig själv?:
Jadå!


Vad står det i ditt senast inkomna SMS?:
"Hej Julis. Förlåt för att jag hade så brottom innan men min bror ligger hemma sjuk och hade min mamma i telefonen så var helt stressad. Men vill du följa med mig och Nicole nu i veckan på en fika i stan eller något? Det var jättelänge sen vi sågs, saknar dig gumman. Hör av dig!"


Var bor du?:
I Malmö.


Trivs du där?:
Jarrå.


Äger du några converse:
Nej.


Sprit, cider, vin eller öl:
Det varierar, just nu är det nästan alltid vitt vin som gäller.


Brukar du bli för full:
Det händer.


Vad har du för mobil operatör:
Comviq kompis


Är du allergisk mot något:
Nickel.


Har du haft sex denna veckan:
Ja.


Hur svarar du i mobilen:
"Hallå?".


Vem ringde du senast och varför?:
Assad och vadå varför? Varför ringer man folk?


Vad sa den du senast pratade med i telefonen:
En massa ;)


Antal timmar sömn inatt:
 Ungefär 8 timmar.


Sov du ensam:
Jepp.


Brukar du komma i tid:
 Tidsoptimist 4-life!


När mår du bra:
När mina vänner och min familj mår bra.


När blev du fotad senast:
 Idag - av mig själv. 


Hur känner du dig nu:
Jag mår bra. Mätt men fortfarande chokladsugen.


Vanligaste färg på dina kläder:
Svart tror jag.



Vad tycker du om fötter: Inget vidare.


Vad saknar du:
Hemligt.


Hade du en bra kväll igår:
Det var mysigt med mamma på bion men sen när jag kom hem var det väl mindre bra pga olika saker.


Favorit dryck på morgonen:
Mjölk!


Rakar du benen:
Ja.


När brukar du oftast gå och lägga dig:
Mellan 22 och 00


Är du blyg?
: Ja, det kan jag vara. 


Sysslar du med någon idrott:
Ja fotboll, men inte för tillfället om man säger så.


Vill du hellre ha mail än brev:
Ja, det är smidigare. Men det är alltid roligt med ett handskrivet brev!



Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Inte kärlek, men attraktion.


Har du spytt offentligt:
Haha, ja.


Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag:
Oj, mycket!


Är du nöjd med ditt liv: Det kan jag nog inte påstå för tillfället. Men jag vet att jag nån gång kommer bli. No panic liksom.


Är du bortskämd: Lite kanske. Med underbara föräldrar som alltid ställer upp, två systrar som är precis som jag och de finaste vännerna.


Vad gör du i morgon:
Går i skolan. Annars inga planer.


Vad är det värsta du vet?:
Människor som tror för mycket om sig själva, människor som inte kan stå för sin åsikt eller handling.


Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka?:
Väldigt olika.


Vilken kändis tycker du är en bra förebild?:
Carolina Gynning. Visst har hon gjort mycket skit men hon står för det och den hon är!


Vad längtar du till?:
Att våren ska komma på riktigt, att Aleksandra kommer hem i påsk, till sommaren och allt vad det kommer innebära.


Har du bra vänner och äkta vänskap?:
 De bästa! ♥


Vad använder du för shampoo?:
Olika.


Vad är det finaste du fått?:
Det är hemligt och ganska privat eftersom det är något jag fick av mitt x. Men det är mycket fina saker jag fått - kan inte välja.


En speciell dag du minns:
Spex såklart!


Hur gammal är du:
 17 år.


Tycker du om någon just nu:
Många.


Du samlar på:
Väskor, skor, kläder.


Gröna eller röda äppeln:
Röd & rosa.


Vem ringer du när du är arg/ledsen:
Mamma, Vicktoria, Nenad och ibland även Assad.


Gillar du golf:
Sådär.


Vilken tid gick du upp idag:
Runt sju.


Har du sovit i din egna säng inatt:
Ja - världens skönaste!


Har du strumpor på dig nu:
Yes, svarta.


Är det okej att gråta:
Självklart, det är iaf skönt efteråt.


När grät du senast:
 Igårkväll.


Vad skulle du göra om du vann en miljon:
Resa, köpa en bil, shoppa (döh!).


Bär du glasögon eller linser:
Nej, men ibland undrar jag om jag inte hade behövt det.


Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder:
Nej. Bara det är snyggt kvittar det om det är H&M eller Gucci. 


När går du upp ur sängen en helgmorgon:
Det beror på. Har jag varit ute kvällen innan vaknar jag väl vid tolv/ett, annars runt tio - elva.


Har du piercing:
Navlen och öronen.


Vill du gifta dig:
Gärna.


Vill du ha barn:
Ja.


Solar du ofta:
Nån gång i månaden.


Är du bra på att laga mat:
Jag är väl ingen mästerkock men tycker det är kul ibland.


Är du flygrädd:
Inte alls.


Hur vig är du:
Sådär. Det börjar bli bättre nu när jag stretchar efter träningen.


Är du musikalisk?:
Inte det minsta!


Vad dricker du helst när du är törstig:
 Mineralvatten.


Vilken är din favoritglass:
Ben&Jerrys, Cookie Dough eller Halfbaked.


Tror du på ett liv efter döden:
Jag vet faktiskt inte... Har dock svårt att tro att man bara försvinner.


Tycker du om sushi:
Nja. Jag har försökt lära mig och det går ju att äta (men inte mer).


Vad äter du helst när du ser på film:
Lösgodis.


Bor dina föräldrar tillsammans:
Nej, separerade sen jag var sju år.


Har du tandläkarskräck:
Nope.


Är du morgon- eller kvällsmänniska:
Inget av det (?).


Vilken ögonfärg har du:
Brungrön.


Har du någon gång gråtit dej till sömns:
Ja. Senast inatt.



Biter du på naglarna:
Nej. Äckligt.


Röker du:
Ja. Ångest.


Hur ofta tränar/motionerar du:
Ca 3 gånger i veckan förtillfället.


Senaste låt du hörde:
Frankie J - Obsession


Måndag

Hej mina vänner! Har varit i skolan från klockan 8.50-14.15, efter det gick jag hem till mamma snabbt för att hämta solkortet och sen sola. Jag vet att det är skit farligt att sola solarium (eller sola överhuvudtaget) men det är så jävla skönt att ligga där och steka! Man känner sig helt brun och fin efteråt. Även om svettet rinner på en.

Iallafall, jag har precis ätit fläskpannkaka med familjen och ska snart hoppa in i duschen - jag luktar bränd popcorn. Hehe. Niceeeee!


Ja tack!

De här underbara klänningarna hade gärna fått hänga i min garderob lagom till våren och sommarens fester:



 

 

 


 



Bilder: Forever21


Jag var ingen bra fotograf igår

.. men här får ni de fåtal bilder som togs:




 


Bio

Så. Jag stekte mig ett gäng köttbullar och åt dem rakt upp och ner. Till efterrätt blev det yoghurt med kanel och kokosflingor. Jag vet inte riktigt om detta var min lunch eller middag eller nånting däremellan. Mina matvanor alltså. Ingen logik alls.


Ikväll blir det nog bio med mamma. Eller jag vet inte. Hon lät lite ambivalent när jag pratade med henne innan så jag ska ringa och muta henne med en påse cashewnötter eller nåt. Haha.


Irriterad

Fan. Klockan är mycket och jag har fortfarande inte ätit något eftersom jag inte kan bestämma mig för vad jag ska äta och snart är det knappt lönt jag lagar något - vi ska snart äta middag. Gaah. Så jävla segt. Nu ska sysselsätta mig med annat än bloggen. Återkommer senare!

Dagens i-landsproblem

H&M börjar få kläm på det här med skor! Jag har försökt beställa hem några av paren nedan men de finns aldrig i min storlek. Buhu.


Igårkväll

Vi var först hos Assad men hamnade senare på Whites dansgolv. Där jag och Vicki skakade rumporna av oss. Sjukt kul. Jag kom hem vid tre tiden (ganska tidigt för att vara mig) men var skit trött och somnade med kläderna på. Dock vaknade jag senare på natten och tog av mig eftersom jag var varm och svettig.


Söndagsångest

Okej. Jag vaknade nyss av att solen lyste in i mitt rum och fick lite ångest över att jag sovit bort halva dagen och H A R  V Ä R S T A  M I G R Ä N E N! Men trots det är jag sugen på att träna - snacka om störd. Min mage kurrar och har inte fått mat på (...) jag vet inte hur många timmar och idag är jag sugen på bacon & ägg men har inga ägg hemma. Blaha blaha. Jag får väl äta mackor och fil istället.

Saturday night



Ännu mer stress har det varit idag, men efter en powernap är jag någorlunda på g igen. Nu blir det mat, dusch och smink sen kör vi!


Bit ihop

Usch jag är så trött att det svider i ögonen. Hade dock några trevliga timmar igår hemma hos Nicsan med en massa, massa tjejsnack! Nu ska jag borsta tänderna, äta omelett och sen ta bussen till Entré med mammsen & syrran.

Ikväll; festa med tjejerna och killarna!


Byyye!

Nu drar jag! Kvällens outfit:

Svarta leggings - H&M

Vit tunika - Zara

Aprikosfärgat linne - Gina Tricot

Vita pärlöronhänge - India


Bra skit

Den här låten känner jag för att dansa loss till hemma hos Nicole ikväll. Mami tuere loca!



Pitbull - Ay chico

Mysfredag

Jag har flängt runt och stressat som en galning idag och hunnit med allt jag skulle - skönt! Nu sitter jag och fixar naglarna och om ett x antal timmar hämtar Elin upp mig och sen ska vi till Nicole och mysa. Jag hade lätt kunnat gå och lägga mig tidigt ikväll men det är ju trots allt fredag och jag vill träffa mina girls. Puss!


Nu ma suparati


Idag...

.. saknar jag Nicole.


.. har jag köpt en rosett att ha i håret. Pappa tyckte jag såg ut som Mimmi (Pigg).


.. är jag sjukt frusen och ska nog ner och basta på gymmet strax.

.. längtar jag till helgen som förutom plugg kommer innehålla kvalitetstid med både mamma och tjejerna.


.. har jag fått många roliga och sjuka komplimanger av alla möjliga människor; en lesbisk tant som sa att hon aldrig sett en vackrare kvinna i hela sitt liv ville ta foto på mig men jag sa nej, på bussen sätter sig en stekig man mittemot mig och innan han går av ger han mig en slängkyss (?), två killar stog och spanade in mig den ena kommer fram ger mig sitt mobilnummer och säger att jag ser riktigt bra ut m.m Jävlar vad vissa är framåt alltså, haha.


.. tänker jag gå och lägga mig tidigt.


.. har jag suttit och kollat på laptops eftersom jag äntligen hade tänkt få tummen ur röven och köpa en nästa vecka. Just nu lutar det åt den här rosa godingen som är väldigt mycket jag:


Tjoho

Jag har haft en skitbra dag och humöret är på topp! Mycket stress däremot, vilket känns i kroppen nu. Men jag ska göra en sista kraftansträning och gå ner på gymmet en timme. Sen kommer jag minsann sova (med) gott (samvete)!


Här hade jag tänkt lägga in en bild på mig som jag ser ut just nu men bloggen vill inte samarbeta. Jag har iaf på mig ett ljuslila linne och har med mig min rosa iPod och (baby)rosa vattenflaska. Känner mig ungefär lika töntig som det låter!


Wake up

Godmorgon! Jag är helt yrvaken och funderar på vad jag ska äta till frukost. Filen är slut, så det får nog bli kokt ägg med majonäs om vi inte har nuddlar hemma? Det skulle suttit perfekt en sån här solig dag.

Ikväll har jag en dejt. Hon börjar på V och slutar på icktoria. Men först; skola. Har prov i NO och visste inte ens om det förrän igårkväll vilket innebär att jag inte pluggat. Men jag får göra mitt bästa och hoppas på att det räcker. Det värsta som kan hända är att jag får ig och de tas ju bort direkt när jag gjort om provet (och blivit godkänd). Alltså no big deal.

Exetkexet

Haha. Stackars Nenad ibland. Han är nog den enda expojkvännen jag vet som står ut med att få sms mitt inatten om hur jobbig min mensvärk är och mina PMS-anfall (vad fan ska han göra åt saken liksom?). Och sedan svara med ett snällt; försök somna om igen, kan du inte så ring så kommer jag.
 
Jävla sötnos! Ibland undrar jag faktiskt varför det tog slut mellan oss. Trots att båda två gått vidare har jag aldrig älskat en kille så mycket som jag älska(r) honom. Och ingen kille har betytt så mycket för mig som han gör. Han är inte bara ett x utan en bästa vän.




Så här liten och söt var han när vi blev tillsammans för 6 år sedan. Shit vad tiden går fort alltså... Kan ni tänka er att jag var en liten 11-åring när vi blev tillsammans? Själv har jag svårt att förstå det, haha.

Suck

Vill ta en powewalk men jag får inte. Jävla i-landsproblem alltså.


Lite av varje

Min magsäck måste ha krympt. Jag kom hem jättehungrig, åt sju köttbullar och var plötsligt proppmätt. Anywaaay... Gick hem till Jessi efter skolan en stund och nörda mig framför datorn med henne. (Nu sitter jag och nördar mig här hemma).

Snart ska jag sätta mig framför tv:n eller gå och sola. Kan inte bestämma mig. Tja!


Stressssss

Jag har försovit mig. Ganska mycket också! Så står det mellan?


Frukost vs. blogga (ja det märker ni ju)


&


Dusch
vs. Smink


Hejdå!


Spets & nitar

Jag måste skärpa mig nu, jag vet... Allt är från Lindex (av alla ställen).










Lättar på axlarna mina

Shit känner mig helt yrvaken (precis sovit i x antal timmar) och ska snart ta hissen ner till hemköp för att köpa en Coca Cola och lite godis som uppiggande! För övrigt har jag inte gjort något vettigt sen jag kom hem. Borde pluggat men tror ni jag gjort det? Nej som vanligt blir ingenting gjort. Om jag bara la ner hälften så mycket energi och tid på att få saker och ting gjort som jag gör på att planera hade allt varit klart på 0 tid. Gaah. Blir så irriterad på mig själv ibland. För att se det från den positiva sidan så är klockan bara 19.54, och vem vet jag kanske tar upp matteboken och räknar några tal eller kanske sätter mig med tyskan och jobbar ikapp det jag missat eller kanske t.o.m läser till SO provet som vi har nästa vecka? Vem vet...

Jag har förresten märkt att jag fått mindre läsare. Tycker det är skit tråkigt och vill försöka bättra på uppdateringen så mycket som möjligt - även om jag inte alltid har något roligt att berätta. Bilder är ju också kul. Så vad säger ni? Om jag bättrar mig på uppdateringen förbättrar ni er då på att läsa min blogg och kommentera oftare? Kanske också ge tips på vad ni vill se mer av i bloggen? Jag menar ni är ju inte särskilt duktiga på att kommentera om jag får säga så. Kom igen! Jag vet att ni kan bättre. Folk som av slumpen råkar komma till min blogg kommer tro att jag inte har några läsare eftersom så få av er kommenterar (och jag vet om att jag har ganska många läsare). Så nu får ni faktiskt ta er i kragen och skriva en kommentar. Inget avancerat alltså något litet räcker så är jag nöjd. Huvudsaken är att ni visar ert intresse och svårare än så ska det inte behöva vara ;)!


Armbanden & jag

Jag är väl ingen direkt stor smyckesanvändare men har den senaste tiden börjat älska armband. Här kommer favoriterna ur min samling:

Nytt! Svart mocka. Köptes på H&M igår.

Nytt! Present från mammi häromdagen.

Ett av få i guld. 20-årspresent från min faster.

Silver med en ros. Köpt på H&M i Milano för 9 spänn.

Ljusrosa och inte vitt som det ser ut. Väldigt fint på sommaren när man är brun. Minns ej var det är köpt.

Enkelt i silver. Köpt i Spanien.

Från KumKum. Present från Nenads  mamma.

Sötvattenpärlor. Fått i present tillsammans med matchande halsband. Använs i princip varje dag.


Lista snodd från Engla

Tre jobb jag har haft: Butiksbiträde, servitris och inget mer
Tre platser jag har bott på: Malmö, Malmö och Malmö
Tre saker jag gillar att se på TV: One tree hill, Gossip Girl, Efterlyst (fast inte ensam för då kan jag inte sova sen, haha)
Tre favoriträtter: Fläsk- och championsgryta, Lasagne, fläskkarré & bearnaise!
Tre platser där jag helst skulle vilja vara just nu: På gymmet, i ett varmt land, i min säng 
Tre personer jag utmanar: Alla som vill!


Honey, I'm home

Slutade tidigare idag och var under förmiddagen i kockums med klassen för att göra det här simmtestet som man gör varje år och det gick väl hyffsat bra - blev godkänd. Har aldrig varit särskilt duktig på idrotten eftersom jag inte anstränger mig så mycket (och ofta glömmer mina kläder). Så jag antar att jag inte förtjänar mer än vad jag fick. Efter lunch hade vi svenska sen slutade vi eftersom SO:n var inställd. Skönt!

Använde förresten för första gången min bikini som jag köpte på H&M för nån vecka sen och fick många komplimanger för min kropp... Haha. Jag är inte ens i form längre. Menmen, ska inte klaga - det är ju bättre att få höra positiva saker än negativa. Nu ska jag ta något att äta; antingen en skål flingor eller ett packet nuddlar? Tror det får bli det sistnämnda. Hej så länge.

Söndagkväll

Tror ni det blev en sitta-hemma-och-ta-det-lugnt kväll? Nix. Istället har jag flängt runt med Vicki och Patricia genom halva Malmö. Har också varit kort hemma hos Nenad och tittat på film och ätit popcorn - mmm. Nu ska jag göra situps till denna låten:


Och sen är det nattedags för min del. Imorgon ska jag och klassen simma (ni vet sånt simmtest man gör varje år för att se om man kan simma) och det känns så jävla onödigt. Men måste göras.

Puss och kram.

Välkomna :)

Hej mina vänner! Här kommer mina senaste tillskott i garderoben:


Här har vi då min älskade kjol, köpt på Gina Tricot (var annars liksom?). Kan dock fortfarande inte bestämma om jag ska ha 34 eller 36 - att jag alltid ska lika mitt emellan.



Väska från H&M



Mina sommarskor som är mycket finare i verkligheten kostar bara 79 kr på H&M


Svarta tights med dragkedja från Gina


Svart nitskärp från MQ


Awesome holiday

Helgen har varit helt sinnes bra och inledes i fredags med fest hos Assad. Jag och tjejerna träffades först för att fixa oss och förkröka hemma hos Nicole sen tog vi bussen in till stan där Nenad och Chris hämtade upp oss på vägen hem till Assad där det redan var full rulle med alkoholpimplande, musik, fylledans och kedjerökning. Under kvällens gång blev det dock känslomässigt kaos för min del. Jag bröt ihop helt alltså. Antingen beror det på att jag fick lite för mycket i mig eller att jag såg mitt x kyssa en annan tjej. Jag tror det var bådadera.

På lördag vaknar jag upp hemma hos Vicki bakis. Min pappa hämtar upp mig och klockan halv 4 samlas hela familjen hemma hos min famor och farfar för att fira min systers födelsedag. Jättetrevligt med god mat, mycket prat och tårta. Kvällen tillbringas med tjejerna hos Omar och det slutar med att alla sover över.

Imorse gick jag och Vicki upp betydligt tidigare än alla andra och stack till stan. När jag kom hem städade jag rummet och som belöning av mamma fick jag pengar (som jag gick och slösade på solarium några minuter senare!). Är svintrött nu och ska ta en powernap. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och kanske plugga.


Grattis världens bästa syster <3


Ingen tid

Det är full rulle konstant och jag hinner inte alls med skrivandet. Buhu. Jag försöker uppdatera senare för nu måste jag dra vidare till min farmor & farfar och fira min systers födelsedag med släkten. Hihi. Min syster är nu 18 år och myndig och det är körkort som gäller direkt, hoppas jag? (Jag slipper cykla eller ta bussen hela tiden och min syster kan bli min personliga taxi).

För övrigt flyter dagarna på bra och jag mår strålande. Helgen har varit helt underbart galen trots att den inte är slut än och jag älskar det. Har mycket att berätta men som sagt; ingen tid. PUUUUSSS!

För stressad för att skriva en rubrik

Godmorgon! Här sitter jag och gäspar och har nyss ätit frukost. Det är helt sjukt hur hungrig jag har varit de senaste dagarna. Dock ingen aptit alls. Hur går det ihop?! Nu är jag i alla fall proppmätt efter en stor kopp grönt te, kokt ägg och turkisk yoghurt med kanel och mandlar.


Oj vad klockan blev mycket plötsligt (eller så är det jag som är tidsoptimist - hm..). Nu måste jag sticka för jag ska hinna lämna- och låna böcker på biblioteket innan jag ska till skolan. Tja!


Singel - and lovin' it!

Alltså jag måste bara få säga att jag har kommit till en punkt där jag tycker det är så fantastiskt skönt att vara singel. Även om nästan alla mina vänner har hittat världens finaste killar som de är lyckliga med och jag är jätteglad för deras skull, så njuter jag för fullt. Av att kunna ägna min tid åt mig själv och bara göra det jag mår bra av och tycker om. Det är bara jag, jag, jag och jag älskar det! Det roliga med att vara singel i mitt gäng är att "alla" (hrm, Vicki) hela tiden ska hålla på med någon slags matchmaking med pojkvänners kompisar och andra bekanta, haha.


Vem behöver någon annan vid sin sida för att vara lycklig egentligen? Visst är det helt underbart att vara kär och ha någon att dela allt med, någons armar runt en när man vaknar på morgonen, någon man har sin egen lilla värld tillsammans med. Jag har haft allt det där och det var grymt så länge det varade men det är ärligt talat inget jag känner behov av just nu. Tvärtom - för att må bra handlar allt just nu om att ta hand om mig själv. Att uppskatta mina vänner, min familj och allt annat som gör mig glad.


Jag hittar inte inlägget nu men jag läste för ett tag sen ett blogginlägg som Blondinbella hade skrivit. Där stod det bla att hon ansåg att Desperate Housewifes är det nya Sex And The City och att "det glamorösa singellivet" inte längre är något vi unga tjejer strävar efter. Tvärtom ska det köpas lägenhet, hund och soffa tillsammans så fort som möjligt - gärna runt 20årsåldern eller tidigare. Okej att det kanske inte existerar något glamoröst singelliv såsom hos tjejerna på Manhattan men jag tänker inte bli en ung version av Bree Van de Kamp när jag är 17 bast! Glöm det! Jag har ju hela livet på mig - varför inte njuta av det nu medan man är ung? Nej du Bella, ditt och Nils samboliv funkar säkert skitbra men det är inget jag tänker kasta mig in i för tillfället.


(Skulle sen Måns Zelmerlöw få för sig att göra slut med flickvännen och flytta tillbaka till Lund är jag inte svår!).


Jag tänker inte förvandla detta till någon jävla modeblogg men...

Dagens vill ha:


Tisdag och projektarbete

Hejhejhej

Är i datorsalen nu med Anna och Marko och håller på med ett projektarbete som ska vara klart och framföras nästa vecka. Vi har ganska mycket kvar så förmodligen kommer vi få jobba hemma också. Min mage har kurrat hela dagen. Men jag förstår inte varför? Jag åt ju frukost imorse. Tur är dock att vi ska äta snart. Enligt ryckten ska det vara chickenburgare - mums.

Nu måste jag gå tillbaka till min grupp innan min lärare kommer och tror att jag inte gör något (det gör jag ju iofs inte, men det behöver inte hon veta). Hihi. Hoppas ni kan hålla det hemligt. Jag litar på er. Puss!

Wohooo

Fan vad jag saknat träningen. Det känns alltid lika skönt efteråt och jag börjar äntligen få tillbaka mitt träningssug. Nu gäller det bara att komma igång med konditionen och fotbollen också och sen är allt back to normal. Men jag ska inte hoppas på för mycket (då lär jag bara bli besviken om det inte blir som jag önskat) och definitivt inte trycka på för hårt. Min läkare har sagt att jag måste ta det lugnt i början och det finns en risk att jag inte kommer kunna spela fler matcher p g a mitt knä som aldrig blir bättre. Så jag får ha tålamod och hoppas på ett under helt enkelt.

Anyway under tiden gick de här låtarna på högsta volym:



Craig David - Insomnia



Ne yo - Mad



Lil wayne - Pussy Money Weed



Akon ft T.I - Hero



Crossfire - On fire



Beyonce - Broken hearted girl

Träning next!

Är mätt och belåten efter mammas goda tomatsoppa - nya favvorätten. Nu ska jag låta maten smälta och sedan ta mig ner till gymmet. Hoppas bara inte mitt knä spårar ur som innan! Jag måste ta det lugnt nu i början sen får jag öka tempot med tiden. Så enkelt är det.

Förresten har jag berättat vad som hände innan idag? Shit. Jag stog och vänta på bussen och hade solen lyssandes på mig så att jag inte såg någonting när en bil helt plötsligt stannar framför mig och fönsterrrutan vevas ner. En manlig röst säger "kom julia kom". Jag går sakta fram mot bilen (för att se vem det är) och hör helt plöstligt hur killen börjar as garva. Jag fattar ingenting och börjar tveka på om jag ska gå längre fram eller inte. Och inte förrän jag hör "äääääälskling" fattar jag vem det är. Haha. Vilken loser! Jag blev rädd!

Bilder från i Lördags

Amar, är du nöjd? ;)








OBS! Upptäckte nyss tack vare en god vän att alla bilder jag lagt in här raderats förutom tre? Konstigt? Eh ja! Men jag lägger in bilderna igen så fort jag har tid. För just nu är jag bara irriterad på bloggen. Någon mer än jag som upplever den som sölig och allmänt konstig? Aja.. jag lägger in bilderna senare i alla fall.

Singellivet here I come!

Ja vi körde ju verkligen all in igår, om man säger så. Jag åkte till Lund vid nio, stack hem till ett gäng grabbar på förfest där redan Alex och Vicki befann sig. De hade rökmaskin, discolampor och vi rökte inomhus - hur nice? Det droppade in fler och fler folk och till slut var vi nästan tjugo killar och fyra tjejer. Också nice. Haha!

Drog vidare till ut till Malmö (nation) och ÖG, träffade Nicole, drack Minttushots och åt nattamat hos Pölsemannen. Det blev efterfest hemma hos killarna igen vilket slutade med att jag och Filip körde dans med rörelser till Familjen - Det snurrar i min skalle, det dansades tryckare och sjöngs med till framförallt den här låten som är min och Vickis nya favvo:



Pazza Inter Amala


Imorse vaknade jag upp tillsammans med Vicki och Alex och mådde helt fantastiskt dåligt. Dagen-efter-känsla och migrän på en gång. Woho! Jag tänker utelämna alla detaljer men bilresan hem idag var inte så rolig, haha. 


Utgång!

Jag är helt galet trött efter alldeles för lite sömn (igen - vad är det med mig?) och flera timmars barnsittande åt min grannes bebis. Men precis som jag anade har jag blivit medlurad (nåja, övertalad iaf) ut i Lund ikväll. Det går rykten om att vi ska köra fullt ut. Haha. Detta kan bli bra.


Nu ska jag leta fram en outfit till ikväll, därefter blir det en jävligt välbehövlig powernap och sen kör vi igång! Kameran åker med så vänta er lite roliga bilder imorgon. Ciaooo!


Klumpeduns

Jag trillade med cykeln imorse och det måste ha sett så jävla roligt ut. Skulle köra upp för en trottoarkant (i kanske lite för hög fart) och såg inte att den var så hög. Så jag kör helt enkelt stenhårt rakt in i kanten, cykeln tvärnitar och jag flyger bakåt och landar platt på rygg med armar och ben utspridda som på en sprattelgubbe. Var ungefär två cm från att krossa bakhuvudet i asfalten. Klumpigare människa än mig får man leta efter alltså!


Det var i alla fall en skön skoldag; jag tjattrade lite med mina lärare, fick positivkritik, gjorde prov och träffade Nenad som körde mig hem och lämnade kvar min cykel på skolgården vilket betyder att den förmodligen inte finns kvar vid det här laget.

Ikväll blir det lugnt (mys i soffan med mamma & syrran) och imorgon får vi se. Precis som mina vänner säkert vet är jag nästan alltid öppen för det mesta och aldrig svår när det gäller impulser. Hoho.


Glädjerus!!!

Ahh vilken härlig dag! Helt sjukt! Endorfinerna har bara bubblat hela dagen och jag fattar egentligen inte varför, men jag klagar verkligen inte. Kanske för att jag är ledig och slipper all stress med läxor? Kanske för att det (optimistiskt sett) börjar blir vår? Kanske för att jag har en plan inför hösten och det känns så jävla bra?

Jag ser fram emot att få börja träna och komma i form igen (nästa vecka börjar jag försiktigt), jag ser fram emot en solig vår, en härlig sommar, kanske en restresa, kanske övningsköra och många härliga dagar och nätter med mina vänner. Detta kommer bli kung! Nu ska jag ta vara på min energi och ta en promenad med iPoden in till stan en sväng om 3-butiken för att få hjälp att öppna batteriluckan på min nya mobil. Ja ni läste rätt. Och jag lovar att det inte är jag som är svag i fingrarna, den går helt enkelt inte att få upp! (Antar att jag kommer stå och skämmas i butiken sen ändå). 

Senare ska jag träffa Vicki och Steffy på en fika och skitsnack.


Bubbel

Wohooo jag har studiedag imorgon och kan därför vara uppe hur länge jag vill. Ehm. Ja. Ta det inte bokstavligt för jag ska snart lägga mig så att jag inte sover bort hela min lediga dag. Är redan småtrött nu så det är kanske bäst att jag bäddar ner mig direkt. Natti.


Lovely music

Den här låten spelades på min iPod innan och jag insåg hur mycket saker och ting förändrats sen i somras (jag lyssnade alltid på den när jag la och sola) och får flashback från när jag var tillsammans med mitt x. Men jag överlever. Jag är som min mammi alltid säger; en självständig kvinna som klarar sig bäst på egen hand utan någon som styr och ställer. Tråkigt men sant! Saknar sommaren!


Shopping!

Sjukt kass kvalité men det får ni stå ut med:










Låtlista

Både gårdagen och idag har varit förvånandsvärt bra! Idag har jag dock inte gjort så mycket förutom som jag sa igår så hade vi puss&kram dag och jag och Vicki fick våra hysteriska skrattanfall (surprise) och blev utslängda ur klassrummet, ett par gånger för att vara korrekt. Men det var helt klart värt det!

Igår tog jag det lugnt hela förmiddagen; duschade, drack kaffe och åt lunch i lugn och ro. Tog mig sedan upp till stan för att göra några ärende vilket slutade med en ny mobil (som jag inte får igång, gahh!), påbyggda naglar, ett nytt ragg och lite budgetshopping på H&M. Jag ska visa er sen. Så länge får ni en lista på mina favorit låtar, både gamla och nya. Som för övrigt är grymma!

Flo Rida - Right round
Pitbull ft Lil John - The anthem
Jesse McCartney - Just so you know
Mickael - Do you
Gavin Degraw - I don't want to be
Brandy - Right here (Departed)
Trey Songz - Bust my windows
Busta Rhymes ft Ron Browz - Arab money
Joey Fever - Sweetness
Crossfire - On fire
Kanye West ft Lil Wayne - See you in my nightmare
Akon ft Sweetrush - Troublemaker

P.S Det fick bli en lista istället för youtube klipp men hoppas det går bra ändå!

Godmorning

Shit vad djupt jag sov inatt, det känns som om jag legat i koma eller nåt haha. Drömde en massa konstiga saker också så nu är jag helt mosig i huvudet. Det regnar ute (bu!) men tog mig faktiskt en halvtimmes promenad innan frukost - det behövdes för att jag överhuvudtaget skulle vakna.

Nu; Ringa Nicole och ta reda på när vi börjar imorgon. Vi har nämligen puss&kram dag och börjar senare (wohoooo!)

Sen; Åka in till stan och göra några ärende och kanske titta lite i affärer

Senare; Ingen aning?


Är det lugnt om jag spyr av mig lite?

Ibland blir jag faktiskt trött på er läsare. Ska jag vara ärlig får jag en hel del kommentarer som jag väljer att inte publicera där det klagas på det mesta. För att dra några exempel; mitt sätt att skriva, mitt utseende, hur jag framställer mig själv, mina vänner, mina matvanor och hur jag mår.


För det första... Det finns så mycket ni inte vet. Så mycket jag inte berättar. Så mycket som är privat och som jag väljer att dela med mig av. Däremot så bubblar det över lite halvt ibland. Och jag skriver saker som jag kanske egentligen inte borde och ångrar mig. Usch det är så svårt - jag vet inte hur eller varför jag ens ska förklara mig.


Som bloggare lämnar man ut sig själv väldigt mycket och man får ta allt med en nypa salt. Men just idag är jag bara så fucking trött på allt. Därmed inte sagt att jag inte uppskattar alla era andra söta kommentarer, för det gör jag verkligen. Och snälla hjälp mig med tips på vad ni vill se mer av i bloggen!


Materiell lycka

Här kommer några av mina senaste shoppingresultat:








Duktigt var ordet

Nu är jag hemma efter oräkneliga timmar på stadsbiblioteket och det är färdigpluggat för idag. Skönt att den biten är avklarad! Trots huvudvärk, ont i axlarna och nacken samt ett stelt ass (jag har suttit ner för länge) var det helt klart värt tiden. Nic och jag stannade t.o.m kvar en timme till efter att alla andra gått. Super duktiga! 

Jag väntar nu på att mamma ska ropa att maten är klar och sen blir det nog en kvällspromenad med iPoden för att rensa huvudet lite. Det lutar iallafall åt det hållet.

Totalt oförberedd right?

Sitter i skolan med Vicki och har världens tråkigaste lektion med världens tråkigaste lärare. Ja. Mer än så behöver jag väl inte säga? Jag slutar om en och en halvtimme (eftersom två av dagens lektioner är inställda!) och ska då till stadsbiblioteket med tjejerna för att plugga. Kom förresten nyss att tänka på jag lovat er att lägga upp helgens bilder och eftersom jag inte har något annat för mig nu passar det ju utmärkt. Här får ni lite smakprov:














Back on track

Fyfan vilken helg. Både bra och dålig. Orkar inte gå in på några detaljer. Men den var rätt maxad. Nu har jag precis duschat efter ett långt pass på gymmet och ska snart bädda ner mig i sängen och kolla på gamla avsnitt av One tree hill med syrran. Love it!

P.S Imorgon ska jag bomba er med bilder - jag lovar!

RSS 2.0